Značku Paul Project uviedol Pavol Petrik prvýkrát v roku 2010 a odvtedy vyprodukoval už niekoľko úspešných singlov. Zatiaľ najaktuálnejším je novinka Let The Sun Come Down, ku ktorej v najbližších dňoch predstaví aj videoklip. Málokto však o ňom vie, že okrem hudby sa venuje aj manažérskej spolupráci s Rytmusom či Tinou.

Za bleskovým štartom Paul Projectu treba hľadať tandem, ktorý Pavol Petrik vytvoril s rešpektovaným producentom Vladom "Randym" Gnepom. Spoločné názory na hudbu ich spojili natoľko, že sa rozhodli založiť vydavateľstvo s ambíciou venovať sa na profesionálnej úrovni i ďalším projektom.

Popri speváckej kariére a vydavateľskej činnosti rozbieha Pavol Petrik i vlastnú agentúru. Vo svojom portfóliu má aj produkciu videoklipov a spolu s Michalom 'Kunesom' Kováčom je podpísaný pod videom ku skladbe AKM od Rytmusa. "Patrik je úplný profík vo všetkom, čo robí. Pri natáčaní klipu mal premakaný každý detail. Už len to, že si ma vybral na spoluprácu je pre mňa pocta. Určite budeme pokračovať aj naďalej," spresnil hudobník.

Za rovnako inšpiratívnu považuje aj spoluprácu s Tinou. Ich umelecké cesty sa po rokoch spojili pri videoklipe ku skladbe Si sám a ani jedna zo strán nevylučuje ďalšiu spoluprácu. "Tine sme ponúkli nejaké skladby a pár z nich ju oslovilo. Možno z niektorej z nich bude nový hit," dodal s úsmevom Petrik.

Paul Project - Let The Sun Come Down

Informácie pre Hudba.sk poskytol Imrich Makó, PR manažér Paul Project.

Foto: Facebook.com/PaulProject

Súvisiaci interpreti: Paul Project