Americká speváčka Alicia Keys oznámila, že jej pripravovaná šiesta štúdiovka sa bude volať Here a vyjde 4. novembra. Rodáčka z New Yorku okrem toho zverejnila aj nový singel Blended Family (What You Do For Love), v ktorom hosťuje raper ASAP Rocky.

Tracklist albumu Here zatiaľ nie je známy, nahrávka by však mala obsahovať aj piesne In Common a Back To Life, ktoré 35-ročná speváčka predstavila už skôr. Druhá menovaná skladba sa nachádza aj na soundtracku snímky Queen of Katwe (2016).



Alicia Keys
, vlastným menom Alicia Augello Cook, má na konte päť štúdioviek - Songs In A Minor (2001), The Diary Of Alicia Keys (2003), As I Am (2007), The Element Of Freedom (2009) a Girl On Fire (2012), pričom všetky okrem The Element Of Freedom sa dostali na prvú priečku amerického albumového rebríčka Billboard 200. Na konte má napríklad pätnásť cien Grammy, deväť Billboard Music Awards či deväť nominácií na BRIT Awards. Jej manželom je hudobný producent a rapper Swizz Beatz, za ktorého sa vydala v júli 2010. Dvojica má spolu synov Egypta Daouda a Genesisa Aliho.


Zdroj: SITA (Pitchfork.com)
Foto: Facebook.com/aliciakeys

Súvisiaci interpreti: Alicia Keys