Už o pár dní (13. októbra) oslávi slovenská speváčka Sisa Sklovská svoje 57. narodeniny. Tentokrát bude jej oslava skutočne netradičná. V novom bratislavskom priestore STARS auditorium predvedie v piatok 14. októbra novú extravagantnú šou Sisa či Cher, v ktorej zaspieva najväčšie hity svetoznámej speváčky.


Zaujímavosťou je, že americká speváčka, herečka, režisérka a producentka arménskeho pôvodu, Cher vydala svoj prvý album v rovnakom roku, v akom sa narodila Sisa Sklovská. "Bohyňa popu", vlastným menom Cherilyn Sarkisian, počas svojej kariéry získala viaceré významné ocenenia vrátane filmového Oscara (Academy Award), hudobnej Grammy, televíznej ceny Emmy a troch Zlatých glóbusov a ceny Medzinárodného filmového festivalu v Cannes.

Na konte má množstvo hitov, tie najväčšie, ktoré pozná naozaj každý, sú If I Could Turn Back Time (1989), Believe (1998) a Strong Enough (1999). V čase vydania prvého menovaného mala už 43 rokov a počas celých 90. rokov dokazovala, že aj speváčka v zrelom veku môže žiariť v záplave mladých popových hviezd.

 
Slovenská speváčka sa počas skúšok presvedčila, že dokáže zaspievať hity americkej hviezdy s podobnou farbou hlasu, Sisa Sklovská aj Cher sú totiž kontraalty. Šou však prinesie nielen skladby svetoznámej speváčky, ale aj originálny príbeh. Jeho rozprávačkami budú herečky Lucia VráblicováRenáta Ryníková, ktoré prevedú diváka príbehom o tom, ako Sisa dostala ponuku vystupovať spoločne so Cher na jednom pódiu.

Predstavenie prinesie 100 minút s najväčšími hitmi speváčky Cher a príbehom o tom, čo všetko musí človek podstúpiť, aby sa mu splnil jeho životný sen. Sklovskú budú na pódiu sprevádzať tanečníčky a tanečníci pod vedením Silvie Hudec-Belákovej, kostýmy inšpirované samotnou Cher pripravila Ľudmila Várossová, o hudobnú réžiu sa postaral Ľubo Horňák a celé dielo režisérsky vedie Peter Oravec.

14. októbra o 19:00 si tak diváci v STARS auditoriu v Bratislave užijú nestarnúce populárne skladby, výnimočný spevácky výkon, tanečnú šou a spektakulárne kostýmy. Vstupenky na predstavenie Sisa či Cher sú k dispozícii v sieti Predpredaj.sk.

Sisa či Cher, 2022 Zdroj: PR Sisa či Cher
Vstupenky na premiéru:  



Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla PR manažérka Andrea Čurná. Správu sme upravili.

Súvisiaci interpreti: Cher