Bratislavu už tento týždeň čaká výbuch energie, emócií, farieb a zvukov, inými slovami najväčšia tohtoročná diskotéková žúrka. Postará sa o ňu v piatok 10. novembra v Majestic Music Clube nemecký fenomén Alle Farben - mladý dídžej, ktorý za krátky čas dobyl európske hudobné pódiá aj hitparády s hitmi ako Bad Ideas, Please Tell Rosie alebo Little Hollywood.

"Už som sa stretol s troma žurnalistkami zo Slovenska a nesmierne sa do Bratislavy teším. Videl som totiž, že vaše ženy sú skutočné krásavice, verím, že také prídu aj na môj koncert. Dúfam, že nikoho nesklamem. Pripravujem koncert, ktorý bude celkom iný ako všetky ostatné, ktoré som túto sezónu odohral," sľubuje Frans Zimmer alias Alle Farben

V berlínskych kluboch začal hrávať len v roku 2010, no za pár rokov sa stal jedným z najvyhľadávanejších dídžejov. Okrem úspechu na klubovej scéne sa mu vďaka chytľavým tanečným hitom podarilo preraziť aj v rádiovom mainstreame, a tak a jeho piesne stali pre mnohých dokonca známejšími ako jeho meno. Po piatku to však už na Slovensku platiť nebude - ak si jeho šou nenecháte ujsť, určite na ňu tak ľahko nezabudnete. Koncert bude o to väčším zážitkom, že sa na pódiu okrem usmievavého rodáka z berlínskeho Kreuzbergu predstaví aj domáca dídžejská špička.

"Každý koncert Alle Farbena je iný a chceli sme, aby si jeho skvelú vizuálno-hudobnú šou vychutnali aj slovenskí fanúšikovia. Z vlastných skúseností môžem povedať, že je to čosi úžasné. Navyše dídžeji Milan Lieskovský, EmtydeeDrahosh sú zárukou toho, že tento koncert bude naozaj najväčšou bratislavskou diskotékou tohto roka. Aj preto sme ho naplánovali na piatok," pozýva Marko Šebesta z organizátorskej agentúry Evency.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Redakciu Hudba.sk informovala Eva Sládková z agentúry Propaganda House. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: Facebook.com/AlleFarbenOfficial