Maďarský festival Sziget, jeden z najobľúbenejších európskych festivalov aj medzi slovenskými fanúšikmi, predstavuje po dlhých troch mesiacich čakania svoje oficiálne aftermovie. Verejnosti ho sprístupňuje súbežne s informáciou o spustení predpredaja vstupeniek na budúci ročník.

Vo filme uvidíte nielen koncerty headlinerov tohtoročného leta ako Pink, Macklemore & Ryan Lewis či The Chainsmokers, ale aj jedinečnú a čarovnú atmosféru, ktorou je Sziget všeobecne známy. Aftermovie je však niečo, o čom netreba čítať, treba ho vidieť, takže nech sa páči:


Predaj permanentiek na Sziget festival 2018 začne už zajtra, 8. novembra, o 12:00. Fanúšikovia, ktorí si kúpia lístky počas prvých 24 hodín predaja, získajú exkluzívny Szitizen Prime balíček. V ňom nájdu tričko určené len pre Szigeťanov Prime, zápisník, šnúrky do topánok, odznak a dielik originálneho puzzle. Všetky tieto veci nie je možné kúpiť, sú určené len pre Szigeťanov, ktorí i kúpia permanentky v čase od 8. novembra 12:00 do 9. novembra 12:00.

Najšpeciálnejším darčekom je tričko, ktoré sa nesie v téme tohtoročného Szigetu a plánovanej Love Revolution. Na výber budú štyri témy - peace, green planet, against racism a human rights. Love Revolution je mierovou iniciatívou, ktorá spája Szigeťanov na celom svete a ich snahu o vytvorenie lepšieho miesta pre život.

Sziget festival je jedným z najlepších a najväčších európskych festivalov. V roku 2018 sa bude konať v termíne 8. až 15. augusta, tradične na krásnom zelenom Ostrove slobody v centre Budapešti. Už čoskoro zverejnia organizátori prvé mená 26. ročníka festivalu.

Redakciu Hudba.sk informovala PR manažérka Silvia Turnerová.

Foto: PR