Ostatné turné Paľa Haberu a skupiny Team v roku 2016 bolo vypredané a malo skvelé reakcie fanúšikov aj hudobnej kritiky. Preto sa členovia kapely rozhodli svojich priaznivcov opäť potešiť sériou veľkých koncertov, ktoré sa uskutočnia od júna do jesene 2019 vo viacerých slovenských aj českých mestách.

"Počas celej našej kariéry sme odohrali v Čechách a na Slovensku takmer dvetisíc koncertov, takže to už s hraním veľmi nepreháňame. Ale keď už vyrazíme na turné, tak si dávame záležať na tom, aby každý divák odišiel z koncertu domov spokojný. Možete sa spoľahnúť, že to tak bude aj na našom ďalšom turné v roku 2019. Tešíme sa veľmi!" reagoval pri zverejnení koncertov slovenskej časti turné frontman legendárnej skupiny Paľo Habera.

Prečítajte si našu reportáž z roku 2016: Habera a Team na turné potvrdzujú, že stále patria na vrchol slovenskej scény

Team na turné v roku 2016 Zdroj: Jakub Fabián

Celkovo kapela plánuje v roku 2019 odohrať 18 koncertov, z toho šesť sa uskutoční v slovenských mestách. Fanúšikovia sa môžu tešiť na poctivú rockovú šou plnú energie, skvelého zvuku, svetiel, no najmä nezabudnuteľných hitov. Zaujímavosťou je, že medzi zastávkami sú zimné štadióny aj najväčšie slovenské amfiteátre. Fanúšikovia, ktorí sa rozhodnú navštíviť viac ako jeden koncert, tak môžu zažiť podujatia s veľmi odlišnu atmosférou. Lístky sú oddnes v predaji exkluzívne v sieti Predpredaj.sk.

Habera & Team 2019 Tour:

20. 6. - Prievidza, Zimný štadión
22. 6. - Nitra, Amfiteáter
27. 6. - Poprad, Zimný štadión mesta Poprad
29. 6. - Martin, Amfiko Martin
4. 7. - Košice, Amfiteáter
9. 11. - Bratislava, Zimný štadión Ondreja Nepelu 

Koncerty majú jednotné začiatky - zimné štadióny o 19:30, amfiteátre o 20:00. 

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Redakciu Hudba.sk informoval PR manažér Ján Kakaščík. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: Marko Erd - archív Hudba.sk (titulná fotografia), archív skupiny (foto v článku)

Súvisiaci interpreti: Pavol Habera, Team