Predpredaj.sk / Reklamná správa - Vianoce sú za dverami a tak ako každý rok, koncertné sály, kluby a divadlá v tomto období žijú vianočnou atmosférou a snažia sa svojím programom potešiť návštevníkov. Poďte sa aj vy odreagovať od pracovného zhonu či stresu zo zháňania darčekov a vyrazte za zážitkami.


Máme pre vás ponuku týchto skvelých vianočných podujatí, z ktorej si vyberie každý. Vstupenky na tieto akcie nájdete na Predpredaj.sk.

Sima Magušinová s kapelou - Advent s Vami

Populárna speváčka Sima Magušinová vyrazila so svojou kapelou na adventné turné po Slovensku, na ktorom znejú spolu s vianočnými piesňami aj jej najväčšie hity. Svojím vystúpením poteší divákov v deviatich mestách a keďže jej koncerty bývajú pravidelne vypredané, nemali by ste s kúpou vstupenky čakať na poslednú chvíľu. Všetky detaily nájdete na stránke Predpredaj.sk. 

Sima Martausová - Advent s Vami Zdroj: PR / Predpredaj.sk
Vianočné galakoncerty Gioia

Pop operné trio Gioia, ktoré môžete poznať aj z televíznej súťaže Česko Slovensko má talent, si na toto obdobie pripravilo koncerty, počas ktorých zaznejú piesne, pripomínajúce najkrajší čas v roku. Čaká vás predstavenie plné emócií a predvianočnej, perníčkami a škoricou voňajúcej atmosféry. Najbližšie ich zažijete v Košiciach, Bratislave a v Banskej Bystrici. Vstupenky nájdete TU.

Gioia Zdroj: PR / Predpredaj.sk
Filip Jančík - Vianočné turné 2022

Talentovaný huslista Filip Jančík prináša sériu exkluzívnych vianočných koncertov. Po mimoriadnom úspechu koncertu na Dunaji a neutíchajúcom dopyte fanúšikov odštartoval tretie kolo svojho akustického filmového turné po Slovensku. Tentokrát sa však nesie v znamení Vianoc. V niektorých mestách už sú vstupenky beznádejne vypredané a museli byť pridané ďalšie vystúpenia. Poponáhľajte sa, aby ste neprišli o tento jedinečný zážitok. Vstupenky TU.

Filip Jančík Zdroj: PR / Predpredaj.sk
Hanička a Murko - Vianočné turné 2022

Hanička a Murko prinášajú všetkým deťom zimný muzikál, v ktorom zaznejú pesničky z ich nového vianočného CD! Stretnete sa so zázračnou (trošku nezbednou) kráľovnou Vločkou, ktorá Haničke a Murkovi umožní prežiť zimný príbeh plný spevu, tanca a úžasných hostí. Spoznáme veselého Snehuliaka, Vtáčika, ktorý potrebuje našu pomoc, Mikuláša, bláznivú Rybu, Vianočný stromček či neposedného Kocúrika. Príďte sa zabaviť s touto roztomilou a deťmi milovanou bábkovou dvojicou a s rozprávkovými maskotmi! Prehľad predstavení a vstupenky nájdete na Predpredaj.sk.

Hanička a Murko Zdroj: PR / Predpredaj.sk
Tajomstvá vianočného krbu

V Pálffyho kaštiely vo Svätom Jure sa 10. decembra uskutoční vianočný divadelný koncert, v ktorom zahviezdi Thomas Puskalier spolu s Petrou Humeňanskou, Karin Olasovou a Ľubošom Brtáňom. Zaznejú najväčšie a najznámejšie vianočné piesne, melódie a nápevy. Tie, ktoré ulahodia vášmu uchu a srdcu, ale aj tie, ktoré len teraz nanovo objavíte a spoznáte v príťažlivom hudobnom a vokálnom šate. Vstupenky na predstavenie Tajomstvo vianočného krbu nájdete na Predpredaj.sk.

Tajomstvo vianočného krbu Zdroj: PR / Predpredaj.sk
Vianočný koncert ABBA - Abborn show spolu s oldies discom

Fanúšikovia kapely ABBA sa môžu tešiť na 90-minútovú ABBA Show v podaní kapely Abborn, ktorá pôsobí na scéne už viac ako 20 rokov a má právnu ochranu originálnej skupiny ABBA. Počas svojej existencie odohrala už viac ako 5000 koncertov pred viac ako 3 mil. divákmi po celom svete. Teraz ju budete môcť zažiť v Smer Pube v Žiline už 10. decembra. Vstupenky TU.

Abborn Zdroj: PR / Predpredaj.sk
Robo Opatovský - Štastné a veselé tour

Robo Opatovský pôsobí na scéne už viac ako 20 rokov a patrí k stáliciam slovenskej populárnej hudby. Na svojom konte má niekoľko albumov a množstvo hitov, ktoré oslovujú takmer všetky vekové kategórie. Na decembrových koncertoch predstavuje svoj aktuálny vianočný album Šťastné a veselé, no nebude chýbať ani výber pesničiek z jeho predošlých vianočných nahrávok ako Prvé Vianoce, Vianočná pošta, Čas sviečok, Dieťa spí a ďalšie. Vstupenky kúpite ešte na koncert do Bardejova na Predpredaj.sk.

Robo Opatovský, 2021 Zdroj: Lenka Filipeje
Le Payaco - Vianočný koncert

Na vianočnom koncerte rockovej skupiny Le Payaco si budete môcť exkluzívne vypočuť nový singel, ktorý vyjde až na jar 2023. Po veľkom úspechu albumu Pohybliví v nehybnom v Čechách aj na Slovensku (Cena Anděl 2021/Slovenský album roka a Radio_Head Awards 2021/Album roka) skupina momentálne pracuje na ďaľšom, v poradí siedmom štúdiovom albume. V klube Fuga odznejú skladby, ktoré kapela bežne nezaraďuje do svojich setlistov na žiadnom festivale, ale nebudú chýbať ani najznámejšie "pajácovské" kúsky ako Dobrý večer, priatelia, Pohybliví v nehybnom, Sadni si mi na kolená, Vlk, Mir 99 či Bozkávať a hrýzť. Skupina vystúpi v kompletnej zostave. Vstupenky TU.

Le Payaco, 2020 Zdroj: Martin Črep
Štefan Repka Goral's Band - Vianočný galaprogram

Muzikant, textár a skladateľ Štefan Repka, ktorý pôsobil 25 rokov v kapele Kollárovci, prichádza s novým sólovým albumom Poďme si spraviť krajší svet, plným ľudových a autorských piesní v podaní zoskupenia Gorals, ktorého je zakladateľom. Hlavnou myšlienkou skupiny je prezentácia autorských a ľudových piesní v originálnom hudobnom spracovaní. V jedinečnom galaprograme, ktorý sa uskutoční 26. decembra v Aréne Poprad, sa okrem dobrej hudby a krstu sólového CD Štefana Repku predstavia aj hostia - legenda slovenského humoru Ander z Košíc, Viliam Kalman (Drišľak), Franta Uher a na záver špeciálny hosť, skupina Hrdza. Vstupenky nájdete za zvýhodnenú cenu na Predpredaj.sk.

Štefan Repka Zdroj: PR / Predpredaj.sk
Zdroj: PR článok (Hudba.sk edit)