Americká speváčka Katy Perry predstaví v piatok 10. februára novú skladbu s názvom Chained To The Rhythm. Tridsaťdvaročná interpretka z nej zverejnila krátku ukážku na sociálnych sieťach. Kúsok skladby, ktorá pripomína 80's disco, je súčasťou 15-sekundového videa, v ktorom má interpretka na členku pripevnenú reťaz s diskoguľou.

Rodáčka z kalifornského mesta Santa Barbara je jednou z účinkujúcich, ktorí sa predstavia na 59. ročníku udeľovania cien Grammy. Ten sa uskutoční 12. februára v losangeleskom Staples Center. Zatiaľ však nie je jasné, či Katy Perry v rámci svojho vystúpenia zaspieva novinku alebo niektorý zo starších singlov.



Okrem nej na prestížnom podujatí vystúpia napríklad Beyoncé, Adele, Bruno Mars, Carrie Underwood, Keith Urban, Chance The Rapper, William Bell alebo Sturgill Simpson. Spoločné vystúpenie predvedú aj A Tribe Called Quest a Anderson .Paak, francúzske duo Daft Punk s kanadským spevákom The Weekndom, speváčky Alicia Keys a Maren Morris, Lady Gaga s kapelou Metallica a John Legend s divadelnou herečkou a speváčkou Cynthiou Erivo. 

Katy Perry, vlastným menom Katheryn Elizabeth Hudson, debutovala albumom Katy Hudson (2001), no známou sa stala až vďaka piesni I Kissed A Girl zo štúdiovky One Of The Boys (2008). Nasledovali albumy Teenage Dream (2010) a Prism (2013). Je tiež príležitostná herečka. Prepožičala napríklad hlas Šmolinke v snímkach Šmolkovia (2011) a Šmolkovia 2 (2013). Predstavila sa aj v dokumentoch Katy Perry: Part of Me (2012), Katy Perry: The Prismatic World Tour (2015) či v komédii Zoolander No. 2 (2016) a v roku 2010 vo vianočnej epizóde Simpsonovcov (1989). 

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/J. Scott Applewhite

Súvisiaci interpreti: Katy Perry