Nejedna žena sa vo svojom vzťahu stretla s neverou a speváčka Stefi nie je výnimkou. V novej pesničke sa lúči s ťažkou minulosťou a vyjadruje, že nikdy nie je neskoro posunúť sa ďalej. Názov Budeš iba tmou vystihuje podstatu pesničky a dokazuje, že aj cez to ťažké, čo sa vo vzťahoch deje, sa dá preniesť.


Piesňou chce podporiť všetky ženy, ktoré sa vo vzťahu stretli s neverou, apeluje na posun vpred a snaží sa formou príbehu zdôrazniť celý proces – od lásky po samotu. U Stefi sú fanúšikovia zvyknutí na veselé klipy plné energie, avšak o niektorých témach sa takto spievať nedá. Klipom chcela zdôrazniť vážnosť tejto témy.

Celý príbeh videoklipu sa odohráva v Luna Bare, ktorého priestory sú doslova ako z retro filmu a spolu s hotelom Kyjev dodávajú klipu nostalgický nádych. Nechýba ani retro auto, patriace mestskémé mafiánovi, ktorý má pod palcom nielen mesto, ale aj miestnu políciu.


"Luna poskytuje skvelé priestory a natáčali sme v taký deň a hodinu, aby sme neobmedzovali ich dennú prevádzku. Najviac sa mi páčili okrúhle boxy, ktoré vyzerali doslova ako vystrihnuté z pravého old school videoklipu. A samozrejme aj bar – zrkadlová stena plná fliaš bola dokonalým detailom. Aj samotný vstup bol do klipu vhodný, nakoľko sa v pozadí vyskytuje Hotel Kyjev. Všetko nám fungovalo ako hodinky a záberov máme taktiež dostatok, takže bolo z čoho vyberať," približuje natáčanie Stefi.

Celý nápad na pesničku nosila v hlave už dlhšie, no až teraz, keď sa cíti milovaná a zdravá po psychickej aj fyzickej stránke, potrebovala dostať zo seba svoje emócie von. Pri tvorbe nedávno vydaného debutového albumu preto posunula svoju predstavu producentovi Astonovi Erickovi. " Za túto výbornú hudbu a text vďačím práve jemu," prezradila Stefi zákulisie vzniku pesničky Budeš iba tmou.

Debutový album Do rána vyšiel 1. februára a speváčka má z neho veľkú radosť. "Som nesmierne šťastná, že sa nám to podarilo zrealizovať. Boli to mesiace príprav, ale s celým tímom sme to zvládli a môj prvý vysnívaný album si už našiel domov aj u mojich fanúšikoch. Momentálne už pracujeme na ďalšom, nakoľko mám veľmi tvorivé obdobie, takže sa môžete tešiť na pokračovanie."

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Stefi Šalatová. Text správy sme upravili.