Írski speváci Ronan Scolard a Glenn Murphy minulý týždeň zverejnili video, na ktorom spievajú coververzie najväčších hitov od obľúbenej interpretky, anglickej speváčky Adele, napríklad Someone Like You, Hello a All I Ask. Video si za štyri dni pozrelo viac ako 200-tisíc ľudí a neuniklo ani pozornosti Adele.

Speváčka sa im za túto poctu odvďačila pozvaním na pódium. Počas koncertu v Dubline duo vyzvala, aby svoje umenie predviedli naživo. Obaja vyzerali ponukou zaskočení. Aj vďaka silnej pozitívnej odozve publika, ktoré sa k spevu okamžite pripojilo, však vystúpenie zvládli s prehľadom.

"Ale no tak, nemôžete zverejniť video na internete a očakávať, že keď budem v Dubline, nepozvem vás na pódium," doberala si zaskočených spevákov Adele. "Prisahám, že nevedeli, že to urobím," oznámila publiku. Prezradila, že na mimoriadne vystúpenie dvojice bolo na pódiu pripravené "špeciálne vybavenie" - veľké piano a mikrofóny. Scolard a Murphy aj naživo predviedli úryvky z piesní Someone Like You, Hello a All I Ask.

Pozrite si poctu spievajúcich fanúšikov pre Adele a ich živé vystúpenie v Dubline:

Navždy, s láskou a v plaste

Adele má už aj bábiku s vlastnou podobou. Pochádza od výrobcu bábik s pseudonymom Cyguy, ktorý jej plastovú dvojníčku zverejnil na sociálnej sieti Instagram. "Barbie" Adele je oblečená v čiernych šatách, aké mala speváčka na sebe počas vystúpenia na odovzdávaní cien filmovej akadémie v roku 2013, hoci má iný účes.

Adoll - plastova Adele Zdroj: Instagram.com/cyguy83

Adele nie je jedinou hviezdou, ktorá sa dočkala svojej hračkárskej dvojníčky. Výrobca má na sklade aj bábiky s podobou speváčok Taylor Swift, Madonny a Beyoncé. Cena bábiky, ktorú výrobca pomenoval Adoll (kombinácia slov Adele a doll - v angličtine bábika), je zatiaľ nezverejnená. Miniatúrna Taylor Swift, ktorá sa na svoju predlohu podobá viac než Adele, sa nedávno predala na portáli eBay za 350 dolárov (približne 320 eur).

Text: Hudba.sk (Billboard.com, Digitalspy.com)
Foto: Matt Sayles/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Adele