Zdá sa, že britský spevák Liam Payne má na konte nový hit. Po úspešnej spolupráci s Ritou Orou na skladbe For You z filmu Päťdesiat odtieňov slobody si prizval na pomoc kolumbijského reggaeton speváka J Balvina. Výsledkom je svižná letná pieseň Familiar.

Bývalý člen skupiny One Direction minulý rok v rádiách zabodoval so svojim debutovým singlom Strip That Down, ktorý má dnes na Youtube viac ako štvrť miliardy prehratí. Neskôr vyšla aj skladba Bedroom Floor, ktorá sa však s podobným úspechom zďaleka nestretla. Liam Payne ju však niekoľkokrát v rozhovoroch označil za svoju obľúbenú.

Jeho debutového albumu pod názvom LP1 sa však fanúšikovia stále nedočkali a to aj napriek tomu, že v minulom roku ho spevák niekoľkokrát avizoval a dokonca ho aj opisoval. "Je veľmi eklektický. Je to skôr niečo, ako môj zoznam obľúbených skladieb, ktoré som urobil za posledný rok. Sú tam balady, je tam pár tanečných piesní aj nejaké R&B veci," uviedol v jednom z rozhovorov.

Skladba Familiar tak môže konečne byť tou skladbou, ktorá produkčnému tímu mladého hitmakera dokáže, že je ten pravý čas vydať plnohodnotný album. 24-ročný spevák už pre pieseň stihol natočiť príjemné letné video, ktoré poteší všetky jeho fanúšičky. S výberom oblečenia si totiž Payne ťažkú hlavu nerobil a vo veľkej časti vizuálu ho vidíme bez trička. Na svoje si však príde aj mužské oko, pretože okolo Liama sa zvŕta niekoľko sporo odetých tanečníčok.



Pesničku produkoval Mike Sabath a LunchMoney Lewis, ktorý sa v minulosti podieľal aj na singli Ain't Your Mama speváčky Jennifer Lopez, či Swalla od Jasona Derula. S nahrávkou vypomohol aj Sean Douglas, ktorý má na konte spolupráce s hviezdami ako Demi Lovato, Dua Lipa a Madonna. Skladba Familiar v anglicko-španielskom jazyku vo výsledku kombinuje predovšetkým prvky latina a R&B. Kto vie, kedy sa dočkáme spolupráce Liama s jeho partnerkou, speváčkou Cheryl.

Autor: Dušan Marko
Foto: Facebook.com/LiamPayne