Začínajúci slovenský hudobník Mišo Kamenský vydáva debutový singel Mami, ktorým uvádza pripravovaný debutový album. Na ňom predstaví autorské piesne v slovenčine. K novinke Mami zverejnil hudobník na Deň matiek aj emotívny videoklip.


"Pieseň Mami je moja osobná výpoveď. Posledné roky som žil v zahraničí a s rodičmi som sa stretával maximálne raz do roka, chýbali mi. Aj to sa podpísalo na tom, že dnes túto pieseň môžete počuť," opisuje vznik skladby jej autor. V novinke s ním spieva aj spevák, multiinštrumentalista a hudobný producent štúdia Môlča Records René Bošeľa, pod ktorého taktovkou album dostáva finálnu podobu.

Klip, za ktorého nápadom aj spracovaním stojí jeho brat, Robo Bošeľa a natáčal sa v priestoroch Slovenského osvetového strediska v Banskej Bystrici, je vyjadrením vďaky všetkým mamám. "Je to môj návrat domov, na Slovensko a zároveň pravdivá emócia, za ktorú sa nehanbím a nikto by sa nemal, lebo nabudúce tu už tí, ktorí si našu vďaku zaslúžia byť nemusia a my to budeme ľutovať," dodáva Kamenský.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Michal Kamenský. Text správy sme upravili.