Obľúbený moderátor, imitátor a v neposlednom rade spevák a raper Dušan "Šorty" Berky pred pár dňami vydal svoje očakávané EP Sám sebou. Pár dní pred jeho uvedením na trh vydal rovnomenný singel, v ktorom hosťuje Kali.

Ten však ani zďaleka nie je jediným hosťom nahrávky - celkovo si na ňu Šorty pozval až deväť hostí. Sú nimi Kali, Lvcas Dope, ADiss, Strapo, Puerto, Ego, Moja Reč a Andes. Na siedmich trackoch zároveň pracovalo až päť beatmakerov - Filipian, Hoodini, Peter Pann, Grizzly a Space Beatzzz.

V singli sám sebou sa o hudobnú produkciu postaral Hoodini a videoklip so zábermi z golfov0ho rezortu lnakrútil Martin Miko so svojím tímom Illuminate Production.


Čierny obal albumu Sám sebou so Šortyho fotografiou z detstva môže pôsobiť, že s konceptom EP nekorešponduje, no hudobník si ním uctil svoju milovanú, už zosnulú maminu, ktorá bola jeho najväčším fanúšikom. Záber na obale odfotila práve ona ešte v roku 1992.

Už čoskoro Šorty ponúkne ďalší videoklip k skladbe Aj tak som tu, kde sa na feate predstaví Strapo. Ešte predtým však plánuje zverejniť spoločný videoklip s ADissom na ich minuloročnú skladbu Načo pôjdem domov, ktorým chcú fanúšikov naladiť na letnú koncertnú sezónu.

Vypočujte si EP Sám sebou na Deezeri:



Zdroj: PR článok (Jana Trellová, Ruka Hore), Hudba.sk edit
Foto: Illuminate Production