Poľskí metalisti Behemoth sú zvyknutí na rôzne výstrelky fanúšikov počas ich šou, tentoraz však nastala situácia, ktorá ich skutočne prekvapila. Párik fanúšikov sa nechal uniesť emóciami a počas koncertu na najznámejšom dánskom festivale Roskilde si užíval orálny sex. Video ich aktu zdieľal na sociálnych sieťach samotný frontman kapely Adam "Nergal" Darski.

Dvojica sa nechala strhnúť vášňou priamo uprostred rozblázneného davu, ktorý si užíval koncert legendy extrémneho metalu Behemoth. Zatiaľ čo zverejnené video zobrazuje len pár sekúnd aktu, podľa slov samotného frontmana sa párik nerušene oddával orálnemu sexu päť až desať minút.

"Ja teda nie som žiadny veterán, ale videl som veci. Videl som všeličo... Včera sme zakončili našu festivalovú sezónu na legendárnom festivale Roskilde v Dánsku. Šou bola naozaj dobrá, dosť intenzívna a s vášnivou odozvou od miestnej vikingskej dvojice," rozpísal sa Nergal na sociálnej sieti.



Ocenil lásku aj nemravnosť

"Som rád, keď vidím akúkoľvek reakciu na našu hudbu. Som v pohode s hocičím okrem ľahostajnosti. Viem sa zmieriť s istou dávkou násilia, keď nám ľudia hádžu kúsky zo svojho šatníka, keď dievčatá ukazujú 'kozy'... To všetko je super! Ale počas mojej 30-ročnej kariéry som ešte nikdy nevidel pár, ktorý by si to rozdával priamo v epicentre kotla," priznal príjemne šokovaný hudobník.

"Polonahá dáma kľačala pred polonahým pánom a oddávali sa orálnemu sexu asi 5-10 minút, zatiaľčo chlapík dvíhal ruky a spieval spolu s nami naše milostné piesne. How cool is that, hm?!? (to snáď nepotrebuje preklad...) Je príjemné vedieť, že Behemoth rozvracia légie na toľkých úrovniach! LÁSKA JE ZÁKON, NEMRAVNOSŤ LEVEL PRO," uzavrel Nergal.

Behemoth je aktuálne na turné k svojej najnovšej štúdiovke I Loved You at Your Darkest (2018) a v najbližších mesiacoch sa spolu s kapelami Volbeat a Gojira predstaví ako support na severoamerickom turné skupiny Slipknot. Zaujímavosťou je, že názov spomínanej nahrávky sa nepáčil časti fanúšikov, ktorým sa zdalo, že pripomína názov emo albumu a nie extrémne metalového počinu. Táto sťažnosť však Nergala nevyviedla z rovnováhy a cez médiá odkázal nespokojným fanúšikom, že "desať sekúnd z nového albumu Behemoth by mohlo zabiť 100 emo detí". Fanúšikovia si snáď na "emo názov" s odstupom času zvykli a zdá sa, že zamilovaná dvojica z Roskilde sa rozhodla aj v praxi demonštrovať, čo znamená niekoho milovať v tej najväčšej temnote.

Tiež sa pri týchto pesničkách neviete ubrániť myšlienkam na sex?


Autorka: Marína Valentovičová
Foto: Facebook.com/behemoth

Súvisiaci interpreti: Behemoth