Slovenský raper Majself zverejnil nový latino singel z očakávaného albumu Porcelán. Po úspechu titulnej skladby, ktorá odštartovala predaj albumu, predstavuje Majself letnú pieseň Keby bola moja v hudobnej spolupráci so spevákom Janom Bendigom a raperom Refewom.

Majself a Refew majú na konte už viacero spoluprác, no s Janom Bendigom spolupracoval raper prvýkrát. Novinka Keby bola moja vznikla pomerne rýchlo a mená hostí Majselfovi s producentom Fillipianom napadli ihneď po dokončení hudobného podkladu. Ten sa nesie v rytme populárneho latina, ku ktorému si Majself za posledné roky vybudoval vzťah a veľmi ho táto poloha baví. Singel zverejnil spolu s videoklipom, ktorý režíroval Dušan Krajčovič v štýle letnej latino párty.


Okrem predošlých videosinglov ako Vydržím stáť alebo Ruže s Kalim nájdu fanúšikovia na albume Porcelán aj doteraz nezverejnené spolupráce s hudobníkmi ako Tina, Lvcas Dope, Martin Císar, Dano Kapitán či Dominika Mirgová.

"Okrem týchto skladieb svoj oficiálny vizuál dostane aj slovenský hit Kométa v spolupráci so skupinou Desmod, ktorý aj s premiérou filmu mieri do kín. Celý album vznikal takmer dva roky a jednotlivé skladby sú ako črepy z rôznych časových období, ktoré v mojich očiach tvoria Porcelán," uzatvára Majself.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Jana Trellová. Text správy sme upravili.