Už tento piatok 12. septembra sa o 18:00 v Banskej Štiavnici predstaví formácia IMT Smile. Muzikanti zoskupení okolo lídra a speváka Ivana Táslera vystúpia na amfiteátri v rámci každoročnej slávnosti baníkov.

Návštevníkom najkrajšieho slovenského baníckeho mesta zahrajú IMT Smile v zostave Ivan Tásler (spev, gitara), Miro Tásler (klávesy), Lukáš 'Kolja' Kolivoška (basgitara), Dano Šoltis (bicie), Tomáš Slávik (gitara) a Mário 'Gapa' Garbera (saxofón). Na pódiu zaznejú hity ako Opri sa o mňa, Viac, ale aj novinka Cesty II. triedy, ktorá je v súčasnosti jednou z najhranejších skladieb v slovenských rádiách.

"Banskú Štiavnicu mám rád, je to krásne mesto a právom je zapísané v UNESCO. Verím, že atmosféru Salamandrových dní, mesta i nášho koncertu si príde vychutnať čo najviac ľudí. Štiavničania, ale aj fanúšikovia z celého Slovenska. Veď je to skvelý tip na výlet, či už s rodinou alebo aj vo dvojici," uviedol na margo vystúpenia Ivan Tásler. Úlohy predskokana sa zhostí mladá kapela Easy Peasy.


Informácie pre Hudba.sk poskytol Milan Štefánik, PR manažér formácie IMT Smile.

Foto: Lenka Imrichová

Súvisiaci interpreti: IMT Smile