Barbadoská speváčka Rihanna oznámila, že jej pripravovaná ôsma štúdiovka sa bude volať Anti. Dvadsaťsedemročná interpretka okrem toho predstavila aj obal novinky, pričom tak spravila v stredu v losangeleskej galérii Mama. Autorom obalu je izraelský umelec Roy Nachum.

Ten použil fotografiu Rihanny z detstva, ako drží balón a oči má prekryté korunou. Súčasťou obalu je aj báseň If They Let Us od Chloë Mitchel, ktorá je však na červeno-bielom podklade napísaná v Braillovom písme. Rihanna z nového albumu, ktorého termín vydania zatiaľ stále nie je známy, už predstavila skladby FourFiveSeconds (feat. Kanye West a Paul McCartney), Bitch Better Have My Money a American Oxygen.


Rihanna, celým menom Robyn Rihanna Fenty, sa ako 16-ročná presťahovala z rodného Barbadosu do USA. Debutovala v roku 2005 albumom Music Of The Sun, s ktorým sa rovnako ako s ďalšími šiestimi štúdiovkami prebojovala do prvej desiatky albumového rebríčka Billboard 200. Ten však po prvý raz dobyla až so zatiaľ posledným albumom Unapologetic (2012).

K jej najväčším hitom patria skladby ako SOS, Umbrella (feat. Jay Z), Don't Stop The Music, Take A Bow, Disturbia, Rude Boy, Only Girl (In The World), What's My Name? (feat. Drake), S&M, We Found Love (feat. Calvin Harris), Where Have You Been, Diamonds a Stay (feat. Mikky Ekko). Je držiteľkou ôsmich cien Grammy, ôsmich American Music Awards, dvoch BRIT Awards a desiatok ďalších ocenení. Ako herečka sa predstavila napríklad v snímkach Bojová loď (2012), To je koniec! (2013) a Annie (2014). 

Zdroj: SITA (NME.com)
Foto: Facebook.com/rihanna

Súvisiaci interpreti: Rihanna