Slovenská speváčka Kristína a jej dlhoročný priateľ a manažér Marián Kavulič sa tento víkend zosobášia. Svoje áno by si mali povedať v kostolíku v Košiciach.

Kristína a Marián Kavulič, brat speváčkinho dvorného producenta Martina Kavuliča, tvoria pár už jedenásť rokov. Spoznali sa na východe Slovenska, odkiaľ sa po krátkom živote v spoločnej domácnosti presťahovali do Bratislavy. "Teším sa z toho, svadba bude v úzkom kruhu. Máme sa radi a to je celé," vyjadril sa pre denník Plus 1 deň snúbenec 29-ročnej interpretky.

Aktualizácia (19:30): Svadba sa konala o 15:00 v kostole Krista Kráľa v Košiciach, kam 29-ročná interpretka vošla zadným vchodom, aby sa vyhla médiám. Samotný obrad trval približne hodinu a zúčastnilo sa na ňom približne 50 hostí. 

Speváčka Kristína, občianskym menom Kristína Peláková, odštartovala kariéru v roku 2007 skladbou Som tvoja, ktorú nahrala s raperom Opakom z formácie AMO. V roku 2008 prespievala pieseň Beáty Dubasovej Vráť mi tie hviezdy, ktorú zaradila aj na svoj debutový album …ešte váham (2008).


Neskôr sa zapojila do národného kola Eurovízie, kde uspela s piesňou Horehronie. Slovensko následne reprezentovala v semifinálovom kole Eurovízie, ktoré sa konalo koncom mája 2010 v Nórsku.

Prečítajte si: Kristína a jej Horehronie boduje v TOP 10 najsledovanejších videí Eurovízie


V tom istom roku vydala aj druhú štúdiovku s názvom V sieti ťa mám. Speváčka zaujala aj skladbou Life Is A Game. Tá sa stala oficiálnou piesňou majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji, ktoré sa v roku 2011 konali na Slovensku.  
 

V roku 2012 uviedla na trh tretí album Na slnečnej strane sveta a predvlani výberovku Tie Naj. Ako herečka sa predstavila v komédii Život je život (2015) a rozprávke Johankino tajomstvo (2015). Jej zatiaľ poslednou zverejnenou skladbou je Láska bombová, ktorá predznamenáva štvrtý album.


Zdroj: SITA, leh
Foto: Lýdia Jušková

Súvisiaci interpreti: Kristína