Už zajtra (9.12.) sa v bratislavskom Ateliéri Babylon uskutoční spoločný koncert skupín Korben Dallas a Fallgrapp. Netradičná kombinácia gitarových pesničiek Korbenov a elektroniky zmiešanej s popom a folklórom v podaní Fallgrapp fanúšikov zaujala. Vstupenky na sedenie sú už dlhšie vypredané, na státie sú v predaji posledné lístky.

Line-up koncertu:

18:00 - otvorenie klubu 
19:30-20:15 - Fallgrapp 
20:30-22:00 - Korben Dallas 

Poslednú možnosť kúpiť si vstupenky na státie za predpredajovú cenu 12 eur máte dnes, exkluzívne v sieti Predpredaj.sk. O polnoci z pondelka na utorok sa predpredaj ukončí – ak nejaké lístky zostanú, na mieste sa budú predávať za 15 eur.

Korben Dallas
majú za sebou dva mesiace koncertov v zaplnených slovenských aj niekoľkých českých kluboch. Predstavili na nich svoj tretí album Banská Bystrica, ktorý vyšiel v októbri vo vydavateľstve Slnko Records. Počas väčšiny z nich doplnil základnú zostavu Juraj Benetin (spev, gitara), Lukáš Fila (basgitara), Ozo Guttler (bicie) aj pravidelný hosť kapely, gitarista Ľubo Petruška z Chiki Liki Tu-a, a výnimkou nebude ani koncert v Ateliéri Babylon.


Pre Fallgrapp bude utorkový koncert jediným vystúpením v Bratislave počas tejto jesene. Naživo zaznejú skladby z debutového albumu skupiny, ktorý vyšiel tento rok pod názvom Rieka na labeli Gergaz. Fallgrapp vystupujú v osemčlennej zostave, vrátane sláčikového tria a speváčky Nory Ibsenovej, ktorá naspievala väčšinu piesní na albume.


Prečítajte si aj:


Fallgrapp: "Kto robí hudbu z lásky a nie z kalkulu, bude mať vždy priaznivcov"

Úspech Korben Dallas je dôvodom na optimizmus pre slovenské kapely 

Zdroj: PR, archív Hudba.sk
Foto: Marko Erd - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Fallgrapp, Korben Dallas