Rok 2013 sa pre nitriansku pop-punkovú kapelu Zoči Voči začal skutočne ukážkovo. Vyráža na zatiaľ najväčšie turné vo svojej histórii. Offensive Tour 2013 bude mať 20 zastávok a keďže ide o prvú samostatnú šnúru Zoči Voči od roku 2011, kapela si na pomoc prizvala aj zaujímavých hostí.

Zoči Voči predstaví na turné úplne nový koncertný program a počas turné vydá nový singel Už nevládzem. Nahrával sa v Randal Studios pod producentskou taktovkou známeho gitaristu Jimiho Cimbalu. Spolupráca s Randal Group však nebola jednorazová, jej dvorný režisér Henrich Varga, ktorý sa podpísal pod videoklipy pre Horkýže Slíže či BijouTerrier, bude aj autorom nového klipu kapely Zoči Voči.  

Z hostí na turné spomenieme napríklad skupinu The Downhill z Trnavy, ktorá v poslednom čase prešla personálnymi zmenami a nový rok je pre ňu novým začiatkom. Nemenej zaujímavý je aj druhý hosť – maďarská kapela Till We Drop. Pochádza z Budapešti a svoju kariéru odštartovala singlom Be Kind, Please Rewind, ktorý pre svoju kampaň použil výrobca energetického nápoja. Po úspechu nezaspala na vavrínoch a dnes patrí k tomu najlepšiemu na heavy-pop-punkovej scéne u našich južných susedov. Zostavu hostí doplnia na koncertoch ďalšie spriatelené kapely, napríklad The Prague Conspiracy, Voice Of Horse, Before The Zero Day a iné.

Prečítajte si viac o skupine Zoči Voči

Zastávky Offensive Tour 2013 kapely Zoči Voči:

25. 1. - Humenné
26. 1. - Rimavská Sobota
1. 2. - Holíč
2. 2. - Šaľa
8. 2. - Martin
9. 2. - Piešťany
15. 2. - Topoľčany
16. 2. - Považská Bystrica
22. 2. - Čadca
23. 2. - Prievidza
16. 3. - Trnava
22. 3. - Košice
23. 3. - Prešov
27. 3. - Zlaté Moravce
5. 4. - Poprad
6. 4. - Žilina
12. 4. - Trenčín
13. 4. - Bratislava
19. 4. - Banská Bystrica
20. 4. - Nitra
 
Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nikoleta Kováčová, PR manažérka skupiny.

Súvisiaci interpreti: Zoči Voči