Po minuloročných zdravotných problémoch, kvôli ktorým anglický spevák Ozzy Osbourne zrušil koncerty vo Veľkej Británii a v Európe v rámci turné No More Tours 2, plánuje sedemdesiatročný hudobník podľa slov jeho manželky Sharon Osbourne v roku 2020 návrat medzi fanúšikov a zaujímavú hudobnú spoluprácu.

Sharon bola hosťom v americkej televíznej šou The Talk, kde moderátorke Carrie Ann Inaba na otázku týkajúcu sa plánov Ozzyho Osbourna na rok 2020 prezradila, že jej manžel chystá veľa dobrých vecí. "Bude sa zotavovať a chce sa vrátiť k svojim fanúšikom, robiť to, čo miluje, a to je cestovanie a stretávanie s jeho fanúšikmi. A áno, je tu nová hudba. Robí pieseň s Eltonom," dodala Sharon.

Koncom roka zverejnili zástupcovia Ozzyho Osbourna termíny preložených koncertov. Na Slovensku aanglický muzikant nevystúpi, no jeho slovenskí fanúšikovia za ním nebudú musieť cestovať ďaleko. V novembri 2020 totiž v rámci turné zavíta do Prahy a do Viedne. V pražskej O2 aréne sa predstaví 13. novembra a vo viedenskej Stadthalle o tri dni neskôr (16.11.).

Text: Hudba.sk (Zdroj: Nme.com, archív Hudba.sk)
Foto: facebook.com/ozzyosbourne

Súvisiaci interpreti: Ozzy Osbourne