Po ohlásených megahviezdach Red Hot Chili Peppers a Dua Lipa pribúdajú do zostavy nového Lovestream Festivalu ďalší talentovaní umelci. Sobota 11. júna na štadióne Tehelné pole v Bratislave bude patriť najhranejším interpretom súčasnosti, ktorí prinesú šou plnú hitov. Fanúšikovia sa môžu už teraz tešiť na jedinečnú zostavu večera: Dua Lipa, Lost Frequencies a Zoe Wees.


Pod značkou Lost Frequencies sa ukrýva 28-ročný belgický dídžej a producent Felix De Laet známy svojimi rádiovými hitmi kombinujúcimi deep house s popovými vokálmi. V roku 2014 to začala skladba Are You With Me, ktorá obsadila 1. miesto v rebríčkoch v 18 krajinách sveta. Felix sa vďaka tomuto singlu stal vôbec prvým belgickým umelcom, ktorý sa dostal na vrchol singlového rebríčka vo Veľkej Británii. Videoklip k piesni má dnes na Youtube viac ako 365 miliónov prehratí.


O rok neskôr nasledovala hitovka Reality a dnes je jednou z najhranejších skladieb súčasnosti jeho aktuálny singel Where Are You Now. Po najvýznamnejších svetových festivaloch ako Coachella, Tomorrowland či Lollapalooza zavíta Lost Frequencies v roku 2022 aj na nový slovenský Lovestream Festival a sľubuje, že to bude poriadne energická šou plná prekvapení.


Sobotňajší program festivalu doplní aktuálna veľká hviezda digitálnych hudobných platforiem, 19-ročná nemecká speváčka a skladateľka Zoe Wees. V detstve jej bola diagnostikovaná určitá forma epilepsie, ktorá bola paradoxne príčinou jej hudobnej kariéry, pretože sa Zoe z choroby rozhodla jednoducho "vyspievať". Prvých fanúšikov si získala, keď prespievala rôzne svetové hity, následne si prešla niekoľkými speváckymi súťažami, no skutočnou hviezdou sa stala vďaka vlastnej tvorbe.

"Začala som písať piesne, keď som mala osem, pretože to bol najlepší spôsob, ako všetkým ukázať, ako sa cítim. Milujem temné piesne, milujem hlboké piesne - moje piesne boli vždy o démonoch alebo hlasoch v tvojej hlave. Hudba bola mojím denníkom – a stále ním je," hovorí rodáčka z Hamburgu.

Jej surový, silný debutový singel z minulého roka Control konfrontuje emocionálne jazvy, ktoré zanechala jej choroba. Intímna, liečivá balada sa stala okamžite jednou z najpopulárnejších a najstreamovanejších na svete s počtom viac ako 400 miliónov streamov! "Je to moja najlepšia prvá skladba, akú som mohla kedy vydať..." hovorí Zoe s humorom.


Úspešný je aj jej druhý singel o ženskej spolupatričnosti a solidarite pod názvom Girls Like Us, ktorý dosiahol viac ako 50 miliónov streamov a čísla každým mesiacom rastú. Každé jej vystúpenie je pre ňu doslovným prepojením s fanúšikmi, ktorých si získala svojou otvorenosťou a úprimnosťou, ktoré sú základom všetkého, čo robí.

"Na pódiu zo seba vydávam všetko, som to 100% ja, vždy a rada vyjadrujem svoje emócie hlasom," dodáva zatiaľ najmladšia účinkujúca Lovestream Festivalu, na ktorý sa môžete tešiť 10., 11. a 12. júna 2022. Predaj vstupeniek na všetky tri festivalové dní prebieha exkluzívne v sieti Predpredaj.sk.


Lístky na koncert Dua Lipy s Lost Frequencies a Zoe Wees:



Lovestream Festival 2022 prináša Silvi Production v spolupráci s Marcelom Avramom a Concerts East.

Prečítajte si tiež: Dua Lipa prepisuje históriu: Speváčka sa nebojí riskovať ani ukázať nedokonalosti

Zdroj: PR článok (Hudba.sk edit)
Foto: Philipp Gladsome / archív Lost Frequencies