Mladý talentovaný producent, skladateľ, textár a gitarista Miroslav Kulich, ktorý vystupuje pod hudobným menom Myor, predstavuje svoj singel s názvom Sins. Myor je autorom textu, hudby a melódie vokálov, ktoré prespievala zahraničná speváčka Montreea so zamatovým hlasom.

Ako bývalá finalistka gospelovej súťaže Sunday Best má za sebou turné po USA aj Kanade. Vyštudovala Berklee College of Music a písali o nej The New York Times, Computer Music Magazine a URB Magazine. Raper Jay Parker z Floridy, vyštudovaný psychológ, ktorý sa špecializuje na introspektívny hip-hop si sám napísal svoj part. Má za sebou mnoho skúseností a 2 vydané albumy.


"Tvorba piesne zabrala od prvotného nápadu po finálnu realizáciu pár mesiacov. Po skomponovaní hudby, spevu a textu mi dlho trvalo nájsť vhodných interpretov, ktorí by sa hodili do celkovej atmosféry. Či sa to podarilo, nechávam na posúdení poslucháčov," hovorí hudobný producent zo Žiliny, ktorý je zároveň aj gitaristom.
"Rád kombinujem elektronickú hudbu so živými nástrojmi. Rád takisto miešam žánre," opisuje svoj postup.

Miroslav Kulich sa živí ako grafický dizajnér, ilustrátor a podniká v oblasti reklamy, webstránok a animácií už niekoľko rokov. Na jeho webe www.2B3.sk si môžete pozrieť jeho prácu. Hudba je najmä jeho vášňou.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Miroslav Kulich.