Speváčka Kristina Tran vydáva novú EP nahrávku, na ktorej pracovala počas posledného roka s producentom Matejom "LilMaxom" Miklošom. Ten ju sprevádza aj vo videu zo štúdia, kde speváčka v sprievode jeho hry na klávesy predstavuje krátke úryvky zo všetkých skladieb z novinky a ku každej pridávajú aj krátky komentár.

"Je to prenos mojich pocitov a myšlienok, ktoré sa majú dostať k vám prostredníctvom piesní a tiež je to slovná hračka a vyjadruje, že som na svojej misii," ozrejmuje Kristina Tran názov nového EP Transmission

Jej druhá štúdiová nahrávka obsahuje sedem skladieb, na ktorých sa hudobne podieľal skúsený producent, skladateľ a klavirista Matej "LilMax" Mikloš. O finálny zvuk sa postaral člen legendárnej českej kapely J.A.R. Miroslav Chyška a okrem samotnej speváčky môžete na EP počuť aj dva mužské hlasy, ktorých majiteľmi sú Tomy Kotty a Dano Kapitán. EP vychádza digitálne v streamovacích službách aj v podobe špeciálnej "platobnej" karty s unikátnym kódom na stiahnutie nahrávky, ktorú si fanúšikovia môžu zakúpiť spolu s tričkom.

Pozrite si špeciálny snippet s klavírnymi ukážkami skladieb:


Ešte pred vydaním nahrávky vyšli aj dva videoklipy, a to k letnému singlu Čo to dá a najnovší Karmageddon, v ktorom sympatická speváčka svojím textom aj videom upozorňuje na dopady klimatickej krízy.

"Nie je mi ľahostajné, ako bude naša Zem vyzerať o pár rokov, a preto som tiež využila svoj hlas a prostredníctvom pesničky prispela ku zmene. Aj keď je mi po posledných udalostiach trocha smutno, že nie každý vidí tento problém ako signifikantný. Verím však, že hoci teraz petícia a kampaň ľudí z #klimatapodporuje" neprešiel, budeme i naďalej bojovať za našu Zem," uzatvára Kristina Tran.


Vizuály pri všetkých troch videách vložila do rúk šikovnej mladej kameramanky Enejdiej a v blízkej dobe sa môžu fanúšikovia tešiť aj na ďalšie videoklipy. Speváčka dokonca na sociálnych sieťach prezradila, že už začala prípravy na ďalší hudobný projekt.

Zoznam skladieb na EP Transmission:

1. Intro - Čaša
2. TKKT (feat. Tomy Kotty)
3. Karmageddon
4. Celé skvelé (feat. Dano Kapitán)
5. Čo to dá
6. Bluezka
7. Finálovka


Vypočujte si celé EP na Deezeri:



Redakciu Hudba.sk informovala PR manažérka Jana Trellová z Ruka Hore. Tlačovú správu sme upravili. Novinky Kristiny Tran môžete sledovať na jej profiloch na sociálnych sieťach Facebook a Instagram.

Foto: Facebook.com/kristinatranofficial