Mesto Kremnica je už niekoľko rokov dejiskom akcií Big Air v meste, ktoré sú spojením dobrej hudby a adrenalínových športov. Tohtoročná letná edícia podujatia ponúkne počas dvoch dní popri množstve adrenalínových športových výkonov aj koncerty deviatich slovenských kapiel a sety popredných domácich dídžejov.

Letný Big Air v meste sa prvýkrát konal v roku 2017. Tento rok sa môžete tešiť na ešte viac hudby a zážitkov v termíne od 7. do 9. júna. Akcia je výnimočná aj tým, že vďaka nej opäť ožije termálne kúpalisko Katarína, ktoré je už niekoľko rokov mimo prevádzky. Práve toto prostredie v historickom meste Kremnica navodzuje unikátnu atmosféru, na ktorú návštevníci len tak ľahko nezabudnú.

Pozrite si, ako to na Letnom Big Air v meste vyzeralo pred dvoma rokmi:


Aj tento rok sa jeden z bazénov premení na hudobný stage a tanečný parket, kde v piatok a sobotu vystúpia skupiny ako Billy Barman, Para, Slobodná Európa, Chiki Liki Tu-a, Noisecut, Hudba z Marsu ale aj rapový Ultrazvuk (Vec a Tono S.), Tusté Baletky či Vydrapená Bužírka Punk System s Michalom Kaščákom za bicími a na mikrofóne. Do tanca zahrajú dídžeji EKG, Yanko Král či Bobsan.

Okrem kvalitnej slovenskej hudby a skvelej párty sa návštevníci samozrejme môžu tešiť aj na adrenalínové športové zážitky. "Jeden bazén bude patriť snowboardistom a freeskierom, ktorí sa budú rozbiehať z dvanásť metrov vysokého nájazdu a skákať do vody," upresnil jeden z organizátorov Ondrej Horváth. Druhý ročník Letného Big Air v meste spoločne pripravujú občianske združenie FRST Crew Kremnica, Šafy Production a Jägermeister.

V rámci sprievodného programu sa uskutoční exhibícia na wakebordoch, súťaž pre divákov na stand-up paddle boardoch a možnosť vyskúšať si skimboarding. "Poodhalíme tiež históriu podujatia Big Air v meste, ktoré má za sebou úspešných jedenásť zimných ročníkov. Bude to prostredníctvom výstavy fotografií a grafických vizuálov, vrátane tých nikdy nerealizovaných, ukrytých len v šuplíkoch umelcov," doplnil Horváth. Pre kreatívcov bude pripravená aj workshopová zóna v najmenšom bazéne v spolupráci s módnou značkou Primát. Pre deti bude zase vyhradená špeciálna Matel KIDS zóna.   

Program Letného Big Air v meste 2019:

piatok 7. júna


Noisecut
Para 
Billy Barman
Vydrapená Bužírka Punk System
a ďalší

sobota 8. júna 

Tusté Baletky
Hudba z Marsu
Ultrazvuk
Slobodná Európa
Chiki Liki Tu-a
DJ Bobsan
DJ EKG
DJ Yanko Král

nedeľa 9. júna 

Brunch & Chill s FRST Crew, kamošmi a jazdcami
BAVM HangOver Challenge - preteky na Stand-Up Paddleboardoch o majstrovský titul

Vstupenky:  

Pre viac informácií o programe a ubytovaní sledujte Instagram, Facebook event a webovú stránku www.bavm.sk.

Zdroj: PR článok (Hudba.sk edit)
Foto: Martin "Čalfa" Horňan

Súvisiaci interpreti: Billy Barman, Para