Skupina Ivana a Mira Táslerovcov je neodmysliteľnou súčasťou Dobrého festivalu každý rok. Tentokrát pripravili špeciálny program a jedno veľké prekvapenie. Informácia preletela sociálnymi sieťami a fanúšikov zaujala.

Týždeň pred konaním Dobrého festivalu kapela ohlasuje nečakané prekvapenie. IMT Smile a Kandráčovci spolupracujú na soundtracku do pripravovaného slovenského filmu Čiara a premiérovo ho prvýkrát naživo predstavia v spoločnom exkluzívnom vystúpení práve v Prešove.

Malou predzvesťou tejto správy bola aj spoločná foto Ivana Táslera a Ondreja Kandráča, ktorá sa objavila na oficiálnej facebookovej stránke filmu Čiara, pričom dohady o pripravovanej spolupráci sa týmto definitívne potvrdili. Kandráčovci s exkluzívnym hosťom IMT Smile vystúpia na festivale v piatok 16. júna, fanúšikovia však nebudú ukrátení ani o samostatné vystúpenie IMT Smile, ktoré je na programe v sobotu 17. júna. 



Dobrý festival tento rok oslavuje svoje desiate výročie a pri tejto príležitosti je jeho žánrové zloženie asi najpestrejšie od jeho založenia. Okrem Davida Hasselhoffa svoju účasť potvrdila charizmatická americká speváčka LP, brazílska metalová legenda Sepultura, ale aj nováčik na popovej scéne Graham Candy.

Z domácich a českých interpretov sa v priebehu troch dní od 16. do 18. júna okrem IMT Smile a Kandráčovcov predstavia Chiki Liki Tu-a, Heľenine oči, Peter Nagy, Čechomor, Xindl X, -123 minut, Zuzana Smatanová, Žena z lesoparku, Živá voda, Horkýže slíže, Zóna A, Slobodná Európa, The Paranoid, Sveťo Korbeľ & Personál, Vec, N3O Akustika, Sima Martausová, Metropolis, Peter Bič Project v špeciálnej spolupráci s anglickým producentom Dariom G, ElevenHill, Ravenclaw feat. Kai Hansen, Dereš, Zoči voči a mnohí ďalší.

Redakciu Hudba.sk informovala PR manažérka Hana Tásler.

Foto: TASR - Jakub Kotian

Súvisiaci interpreti: IMT Smile