Slovenská pop-punková kapela MF v súčasnosti pripravuje nový album. Najbližšie koncerty teda muzikanti plánujú až na jeseň, keďže sa chcú naplno venovať svojej druhej štúdiovke, z ktorej predstavili singel s názvom Strácam sa aj s videoklipom.

"Po odchode speváka Patrika Kováčika sme sa zavreli do skúšobne a začali skúšať v novej formácii a pracovať na novom playliste. Za toto obdobie sa nám nazbieralo dosť nového materiálu a koncom roka chceme nahrať v poradí druhý album," povedal pre agentúru SITA zakladajúci člen a aktuálny spevák Martin Guriš.

Skupina z Nového Mesta nad Váhom nedávno ponúkla ukážku novej tvorby v podobe skladby Strácam sa, ktorú nahrali v Novej Lehote. O mix sa postaral Marián Fero. Autorkou textu je Veronika Skrúcaná. Hudobníci nakrútili k piesni aj videoklip. Za kameru sa postavil Majo Šicko.

Kapela MF pôsobí na hudobnej scéne od roku 2002 a tvoria ju Martin Guriš (spevák, basgitara), Miroslav Trhan (gitara), Lukáš Psotný (bicie, sprievodné vokály) a Matej Martiš (gitara, sprievodné vokály). Koncom roka 2009 vydala kapela debutový album s názvom Nabité.


Zdroj: SITA
Foto: facebook.com/kapelaMF