Chcete zažiť dokonalú narodeninovú párty a oslavovať spolu s Jackom Danielom a skupinou Para? Ak si počas najbližších dvoch týždňov kúpite vstupenky na Americkú narodeninovú párty, ktorá vypukne 28. septembra v bratislavskej Incheba Expo Aréne, môžete pri troche šťastia žúrovať s Parou v zákulisí!

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Po celom svete sa v septembri oslavuje už 163. výročie narodenia zakladateľa najpredávanejšej americkej whisky Jack Daniel's. Súčasťou maratónu celosvetových osláv je už tradične aj Slovensko, kde oslavy vyvrcholia Americkou narodeninovou párty už 28. septembra v bratislavskej Incheba Expo Aréne. Na oslave nebudú chýbať tradičné americké pochúťky, narodeninová torta a ochutnávka Tennessee whiskey. "Na Slovensku už tretíkrát pripravujeme veľké celoslovenské oslavy, ktoré budú trvať celý september a vyvrcholia narodeninovým koncertom 28. septembra. Tohtoročná oslava bude špeciálna nielen pre vynikajúci program, ale aj kvôli uvedeniu nového člena rodiny - Jack Daniel's Tennessee Honey," informoval zástupca značky na Slovensku Martin Frimmer.

Koncertný večer v americkom štýle bude moderovať Michal Hudák, ktorému budú na pódiu sekundovať Junior a Marcel. O dobrú zábavu sa však postarajú najmä špičkoví slovenskí hudobníci. Rockové úpravy svojich hitov predvedie legendárny spevák Richard Müller, ktorý v septembri tiež oslavuje narodeniny. Zagratulovať oslávencovi prídu aj herec Andy Hryc alebo skupiny Chiki Liki Tu-a a The Cellmates a veľkým lákadlom je nepochybne koncert domácej bratislavskej skupiny Para. "Teším sa, že sa na americkej narodeninovej párty stretnem na jednom pódiu s Richardom Müllerom. Je to pre nás česť, pretože je to náš obľúbený hudobník," hovorí spevák skupiny Para Lasky.

Práve s ním a jeho spoluhráčmi sa môžete stretnúť a oslavovať Vy! Stačí, ak si od dnes (9.9.) do 23. septembra kúpite vstupenky na Predpredaj.sk a budete zaradení do žrebovania o súkromnú oslavu s Parou v zákulisí akcie. Aj tam na Vás samozrejme budú čakať americké pochúťky a kvalitná whiskey. Na konci súťaže sa budú tešiť dvaja výhercovia, ktorí budú môcť do zákulisia so sebou vziať aj svojich partnerov či priateľov. Viac informácií nájde na oficiálnom Facebooku kapely Para - www.facebook.com/PARA.Brutalna.Zostava.

Text: PR
Foto: Stanislava Karellová - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Para, Richard Müller