Novinka je prvou ukážkou z albumu Walls, ktorý by sa mal dostať do predaja 14. októbra. Názov albumu by mal byť skratkou pre „We Are Like Love Songs“. Novinka bude obsahovať dovedna desať skladieb.

Kapela Kings Of Leon zahrala vo štvrtok v poľskom Krakove, kde predstavila po prvý raz naživo okrem spomínanej piesne Waste A Moment aj novú skladbu Over. Formácia nahrala album Walls v Los Angeles s producentom Markusom Dravsom, ktorý má na konte spoluprácu s Björk, Arcade Fire alebo Coldplay.  

Ako nedávno prezradil frontman kapely Caleb Followill, niektoré skladby na albume sú inšpirované jeho súkromím. Balada Walls je vraj o smrti jeho blízkeho priateľa, pričom pieseň Find Me venoval manželke, supermodelke Lily Aldridge. Tridsaťštyriročný spevák sa na štúdiovke dokonca otvoril aj o svojom boji so závislosťou od alkoholu, ktorú opísal v spomínanej skladbe Over. ,

   
Kings Of Leon tvoria bratia Caleb, Nathan a Jared Followillovci spolu s ich bratrancom Matthewom Followillom. Prvý štúdiový album Youth And Young Manhood vydali v roku 2003. Po ňom nasledovali nahrávky Aha Shake Heartbreak (2004), Because Of The Times (2007), Only By The Night (2008), Come Around Sundown (2010) a Mechanical Bull (2013). Všetky sa umiestnili v prvej päťke britského albumového rebríčka a posledné tri menované i v prvej päťke amerického rebríčka Billboard 200. Medzi najväčšie hity formácie patria piesne The Bucket, Sex On Fire, Use Somebody, Radioactive či Supersoaker.   

Zdroj: SITA
Foto: SITA/AP, archív

Súvisiaci interpreti: Kings Of Leon