Lucie Bílá už budúci týždeň koncertom v Prahe odštartuje svoje dosiaľ najväčšie turné. Dohromady navštívi 10 miest v Čechách a na Slovensku, pričom sľubuje nezabudnuteľný zážitok aj vďaka Alexovi Dowisovi - umelcovi, ktorý "maľuje" svetlom.

Talent Alexa Dowisa mnoho ľudí zaznamenalo už v minulom ročníku sútaže Česko-Slovensko má talent, kedy sa zviditeľnil aj konfliktom s menovanou speváčkou. O to väčším prekvapením je fakt, že si ho so sebou berie na turné.

"Po skončení prenosu prišla Lucie s úprimným ospravedlnením za svoje reakcie. To ma príjemne prekvapilo a urobilo mi to radosť. Prišlo niekoľko impulzov od priateľov a fanúšikov, ktorí chceli, aby som situáciu riešil súdne, ale ja som túto záležitosť už považoval a stále považujem za uzavretú," dodal na margo mediálnej kauzy Dowis.

Podľa vlastných slov ho však Bílej návrh príjemne prekvapil. "Pokúsim sa výtvarne doplniť Luciu v dvoch skladbách. Jedna bude maľovanie svetlom a druhú budem robiť úplne odlišnou výtvarnou technikou, ktorá je ale rovnako pôsobivá ako prvý variant. Na reakciu divákov som naozaj veľmi zvedavý," uviedol Alex Dowis.

Viac informácií o turné, ktoré bude stáť milión eur, nájdete TU.

Termíny koncertov:

14.10. - Praha, Tipsport Aréna
15.10. - Praha, Tipsport Aréna
17.10. - Plzeň, Zimní stadion
19.10. - Bratislava, Zimný štadión Ondreja Nepelu
21.10. - Košice, Steel Aréna
23.10. - Ostrava, ČEZ Aréna
25.10. - Zlín, Zimní stadion Luďka Čajky
27.10. - Brno, Kajot Aréna
29.10. - Pardubice, ČEZ Aréna
31.10. - Liberec, Tipsport Aréna
03.11. - České Budějovice, Budvar Aréna

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Rado Mešša, PR manažér turné.

Súvisiaci interpreti: Lucie Bílá