Americká speváčka Pink prezradila, že najhorší deň svojho života zažila, keď na ňu v Austrálii útočili chrobáky. Tridsaťosemročnú rodáčku z Doylestownu v Pennsylvánii vraj zážitok počas výletu na motorke priviedol k slzám.

"Bože, bolo tam toľko chrobákov, že som plakala. A všade boli značky, ktoré hovorili, že si máte dávať pozor na kengury, tak som len čakala, kedy ma zloží nejaká kengura, zatiaľ čo som jedla najviac proteínov vo svojom živote," zaspomínala si Pink v rozhovore pre austrálske vydanie denníka Daily Telegraph.

Nepríjemný zážitok absolvovala v roku 2009 počas výletu motorkou z Cairns do Brisbane s manželom Careym Hartom, ktorý je bývalým motokrosovým pretekárom. Vraj ho vtedy so slzami v očiach prinútila, aby zastavili a zavolali niekoho, aby prišiel po nich. "Povedala som mu, 'toto je najhorší deň v mojom živote, ďalej už nejdem'. On na to: 'Tu nemôžeš zostať, je to len 88 kilometrov k najbližšej benzínke, zavoláme do hotela nech po nás niekto príde.' A ja len, že 'končím, som hotová, radšej tu zomriem'."

Nakoniec to teda prežila a možno bude o austrálskych chrobákoch spievať na svojom siedmom albume, príznačne nazvanom Beautiful Trauma (Nádherná trauma). Očakávaná nahrávka vyjde už tento piatok 13. októbra. Ako prvý singel z neho predstavila skladbu What About Us, ktorej sa darí aj v slovenskom éteri - momentálne ja piata najhranejšia.

Prečítajte si: Tanec dvoch mužov a hon na menšiny: Pink hlási emotívny návrat


Pink, vlastným menom Alecia Beth Moore, odštartovala hudobnú kariéru v dievčenskej skupine Choice. Po jej rozpade sa dala na sólovú dráhu a začala pracovať na prvej sólovej štúdiovke Can't Take Me Home (2000). Nasledovali nahrávky Missundaztood (2001), Try This (2003), I'm Not Dead (2006), Funhouse (2008) a The Truth About Love (2012). V rámci dua You+Me vydala album Rose Ave. (2014). Získala napríklad tri Grammy, jednu BRIT Award alebo sedem MTV Video Music Awards.

Spomienka na festivalové leto:

Pink otvorila 25. ročník Szigetu veľkolepou šou, lietala nad hlavami divákov

Zdroj: SITA (Femalefirst.co.uk, archív)
Foto: Facebook.com/pink

Súvisiaci interpreti: Pink