Košická Steel aréna privíta 21. decembra trio American Divas s ich hudobnou šou Exclusive Christmas Concert. Spoločnosť im budú robiť symfonický orchester s dirigentom Igorom Dohovičom, detský spevácky zbor a hosťom večera bude slovenská formácia Peter Bič Project.

"Na koncert s American Divas sa tešíme, lebo sú to naozaj vážne speváčky a muzika, ktorú robia, sa nám veľmi páči. V každom prípade to bude zaujímavá spolupráca a my by sme ju radi ešte prizdobili spoločným prekvapením pre našich fanúšikov," prezradil s úsmevom Peter Bič.

Partiu hudobníkov okolo Petra Biča katapultoval na prvé priečky hitparád, a to nielen na Slovensku, hit Hey Now. Šestica muzikantov sa v prípade vystúpenia s American Divas teší špeciálne na spoluprácu so symfonickým orchestrom. "Dnes prezradím toľko, že naše piesne budú určite v úplne inom šate. Pre Peter Bič Project to bude prvá skúsenosť s orchestrom, ale keďže v minulosti som s ním už hral, môžem povedať, že to bude určite skvelý zážitok pre nás a samozrejme, aj pre publikum. Hoci zladiť toľko ľudí nie je jednoduché, o to viac si potom túto súhru, my muzikanti, užívame," dodal Bič.

Trio čokoládových krások tvorí Holanďanka s juhoamerickými koreňmi Natascha Wright, rodáčka z amerického Texaxu Dellenor Miles a Esther Stevens, pôvodom z Trinidadu v Karibiku. Samotná Natascha Wright je členkou formácie La Bouche, preslávenou disco skladbami Be My Lover a Sweet Dreams. Fanúšikovia American Divas sa môžu v ich podaní tešiť na hity ako I´m so Excited, We are Family, I will Survive, Boney M medley, Kiling me Softly, či Simply The Best.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Imrich Makó.

Foto: Ján Štovka

Súvisiaci interpreti: Peter Bič Project