Po rozpade jednej z najlepších slovenských hip-hopových formácií Moja Reč sa musia fanúšikovia uspokojiť s tým, že ich obľúbenci sa budú minimálne na istý čas prezentovať iba sólovými počinmi. Ako prvý sa o slovo hlási Delik, ktorý chce novou nahrávkou nadviazať na úspech albumu Sloboda spred štyroch rokov.

Tento rok pritom pôjde už o jeho druhú štúdiovú novinku. Tú prvú v podobe šesťskladbovej EP s názvom Dvojitý zásah nahral Delik spoločne s producentom Grimasom. "Hlavný chod" si pre fanúšikov nechal na koniec roka a už 15. novembra spustí predpredaj dlhohrajúcej sólovky MVP (čítaj ako mám v p...), ktorá vyjde približne o dva týždne neskôr.

34-ročný raper, vlastným menom Michal Pastorok, sa tentoraz rozhodol vsadiť na tajnostkárstva a zatiaľ nezverejnil žiadny singel ani ukážku. Prvý videoklip by mal uzrieť svetlo sveta až v deň vydania albumu. Celkovo by sa na ňom malo objaviť šestnásť skladieb od vychytených, ale aj menej známych hudobných producentov.

Čo Delik netají, sú mená hostí - na albume by sa mali objaviť Kali, Vec, Separ, Tono S., GlebElpe, ADiss, Aless a Zmetok Drama. Finálny tracklist a obal albumu bude zverejnený v deň spustenia predpredaja.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Delikov PR manažér Patrik Sádovský.