Iron Maiden sa v roku 2020 sa vrátia do Európy v rámci záverečnej etapy ich Legacy Of The Beast Tour. Na Slovensku si síce koncertnú zastávku nespravia, no slovenskí fanúšikovia za nimi môžu vycestovať 5. júla do Varšavy, 7. júla do Prahy alebo 16. júla do Viedne. Do Prahy sa vrátia po dvoch rokoch od svojho posledného vystúpenia na letisku v pražských Letňanoch.

V rámci turné, ktoré sa začalo minulý rok, skupina navštívila 39 krajín po celom svete, jej koncerty videli takmer dva milióny fanúšikov a na legendárnom festivale Rock In Rio v Brazílii hrala skupina pre takmer 100 000 ľudí. Spevák Iron Maiden Bruce Dickinson hovorí: "Doteraz sme sa mali na turné Legacy fantasticky a reakcie na javiskovú šou a na všetky šialené rekvizity (vrátane Eddieho!), ktoré sme predstavili, boli všade fenomenálne. Celá skupina si užila veľa zábavy, a sme naozaj nadšení, že sa vraciame do Európy, kde oslovíme ešte viac našich fanúšikov."

Špeciálnymi hosťami na tomto turné budú Airbourne a Lord The Lost. Na týchto koncertoch zaznejú nielen hity, ale aj veci obľúbené u fanúšikov a kapela bude vyberať z celej svojej kariéry, takže pre každého niečo, či už ste verný fanúšik Maiden alebo len príležitostný koncertné návštevník.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Petr Novák z Live Nation. Text správy sme doplnili a upravili.

Súvisiaci interpreti: Iron Maiden