Comeback Seleny Gomez dopadol na výbornú. So svojím novým singlom Lose You To Love Me, ktorý sme vám spolu s ďalšou novinkou Look At Her Now, predstavili koncom októbra, sa jej prvýkrát v kariére podarilo dostať na vrchol amerického singlového rebríčku Billboard Hot 100. Druhý spomínaný singel štartuje na 27. priečke a zrejme pôjde ešte vyššie.

Keď Selena Gomez pred dvoma týždňami vydala svoj nový singel Lose You To Love Me, právom mohla mať veľké očakávania o jeho úspechu. Skladba je totiž ochutnávkou dlho očakávaného albumu, ktorý bude nasledovať úspešný album Revival, vydaný ešte v roku 2015. Emotívna skladba si pochopiteľne aj vďaka bulvárnym plátkom vyslúžila okamžite obrovskú pozornosť. Nikomu totiž neuniklo, že 27-ročná kráska v tejto piesni spieva o jej ex, kanadskom spevákovi Justinovi Bieberovi.

Selene sa touto precítenou baladou podarilo zavrieť ústa všetkým neprajníkom, ktorí jej kariéru dlhé roky spochybňovali, a hneď v druhom týždni od vydania sa s ňou prvýkrát v kariére dostala vrchol rebríčka Billboard Hot 100. Ak by Selena pieseň vydala o pár dní skôr, zrejme by sa jej to podarilo už v prvom týždni. Rodáčka z Texasu však skladbu vydala len dva dni pred tým, ako sa spočítavajú čísla predajnosti a streamov jednotlivých skladieb.


Vstup do áčkovej ligy

Nie je to vôbec tak dávno, kedy si prvé priečky v prestížnom hudobnom rebríčku Billboard Hot 100 medzi sebou striedali Taylor SwiftKaty Perry. Tento rok však všetko nasvedčuje tomu, že to najlepšie už tieto dve majú za sebou a ich "nadvládu" prirodzene preberajú mladšie hviezdy, konkrétne práve Selena Gomez a jej o rok mladšia kolegyňa Ariana Grande, ktorá už od minulého roka zbiera jeden úspech za druhým.

Dovolím si tvrdiť, že Lose You To Love Me je tou piesňou, vďaka ktorej začne byť Selena skutočne rešpektovanou interpretkou s vlastným príbehom a názorom. Žiadna z jej predchádzajúcich skldieb totiž v sebe neniesla toľko bolesti, emócií a zároveň odhodlania pokračovať ďalej. Videoklip k fanúšikmi aj kritikmi oceňovanej novinke jej úspech len potvrdzuje - za dva týždne od zverejnenia má už viac než 114 miliónov prezretí. Selena sa navyše so skladbou stále drží v mnohých krajinách na popredných priečkach v trendoch na Youtube. Na Slovensku je to aktuálne 15. miesto, no zhruba týždeň sa jej podarilo držať aj u nás na vrchole, čo sa pri zahraničných videách v konkurencii domácich raperov či Youtuberov nestáva často.

Pozrite si video o zákulisí nakrúcania klipu:


Bude zaujímavé sledovať, či sa talentovanej brunetke tento úspech podarí obhájiť aj v budúcom týždni a ako vysoko to dotiahne jej ďalší nový singel Look At Her Now, ktorý je hudobne z úplne iného súdka. Tanečná nahrávka tento týždeň v Billboard Hot 100 debutovala na 27. priečke a pre Selenu by bol obrovský úspech, ak by sa oba jej nové single dostali do Top 10, podobne ako sa to v úvode roka podarilo Ariane Grande, keď naraz triumfovala s megahitom Thank U, Next a aj s ďalším singlom 7 Rings.


Autor: Dušan Marko
Foto: Facebook.com/Selena

Súvisiaci interpreti: Selena Gomez