Nový album českej skupiny Kryštof s názvom Halywůd vyšiel už 8. októbra a priniesol nielen tanečné rytmy a chytľavé refrény, ale aj jednu z najsilnejších balád doterajšej tvorby kapely okolo Richarda Krajča. Ide o skladbu Do nebe se propadám, ktorá nadväzuje na úspešné hity Hvězdáři a Ty a já.

Videoklip plný emócií režírovala žena speváka a autora piesne Karin Krajčo Babinská. "Karin nadväzuje na už predošlé klipové príbehy Ty a jáZůstaň tu se mnou a Vánoční. Jednoduchá ale silná 'filmová story', ako u nej býva zvykom," popisuje novinku Richard Krajčo.

Spolu so spevákom hrá v klipe hlavnú rolu herečka Patricie Pagáčová, u nás známa najmä vďaka účasti v porote SuperStar. Vo videu si zahrala počas tehotenstva, dcérku Bibianu priviedla na svet v máji tohto roka. Omnoho smutnejší koniec mal jej príbeh vo videoklipe.


Kapela Kryštof momentálne koncertuje na akustickom turné, kde predstavuje aj piesne z nového albumu Halywůd, a dúfa, že svoj koncertný rok zakončí v decembri v dvakrát vypredanej O2 aréne.

Okrem aktivít s kapelou sa Richard Krajčo stíha venovať aj svojej filmovej kariére. Najbližšie ho môžete ho vidieť po boku Elizavety Maximovej v ústrednej dvojici nového českého celovečerného filmu Želanie pre Ježiška (v kinách od 11. novembra). Nadaboval tiež postavu celovečerného animovaného filmu Přes hranici (v kinách od 24. novembra), ktorý je úspešný na významných svetových filmových festivaloch.

Redakciu Hudba.sk informoval Tomáš Karpel z vydavateľstva Universal Music. Tlačovú správu sme upravili a doplnili.

Súvisiaci interpreti: Kryštof