Piešťanský raper Rytmus pred týždňom uviedol na trh svoj tretí sólový album Fenomen, z ktorého v týchto dňoch predstavil nový singel a klip Nehladám. Skladba, ktorá má na albume poradové číslo 4, je o bývalej frajerke, ktorá ho podviedla s iným.

Špekulácie, či je skladba odkazom pre Rytmusovu dlhoročnú partnerku Andi Práznovskú, s ktorou sa v lete rozišli po šesťročnom vzťahu, necháme na bulvárne plátky. Rovnako ako jeho medializovaný vzťah s Darou Rolins, o ktorom mnohí hovoria, že a jedná o reklamný (vz)ťah na podporu ich nových albumov.

Producentom skladby je Superstar O, hosťuje v nej Tomi Popovič. Nehladám je song z kategórie typický mainstreamový rádiový pop súčasnosti - text je plný klišé a v spojení s gýčovou hudbou bude ideálnym podmazom do nákupných centier. Ničím nevyniká ani videoklip. Ako vidíte, ani sa nám o tom príliš nechce písať. Ale na články s Rytmusom furt najviac klikáte, takže nech sa páči, vychutnajte si to.

Rytmus - Nehladám

PS: Komentujte slušne alebo ideálne, ak nemáte nič konštruktívne, nekomentujte vôbec. Rytmus aj tak nebude čítať, čo si o ňom myslíte, a nám je to tiež jedno.
PS2: Nutkanie napísať názov skladby a albumu gramaticky správne sme úspešne prekonali. Rytmus je proste fenomén s krátkym E.

Foto: EMI

Súvisiaci interpreti: Rytmus