Spevák skupiny Hex Peter "Ďuďo" Dudák skončil v nemocnici. Vysoká vyťaženosť kapely sa podpísala pod jeho zdravotný stav a museli ho hospitalizovať. Záverečný koncert úspešného turné s kapelou Družina tak Hexáci museli preložiť na január 2016.

"Mrzí ma, že v Banskej Bystrici nevystúpime už v decembri, ako to bolo naplánované. Veľmi som sa na to tešil. Sľubujem však, že sa rýchlo vyzdraviem a fanúšikom to vynahradím v januári," odkazuje Ďuďo z nemocničného lôžka.

Banskobystrický koncert, ktorý sa mal konať vo štvrtok 10. decembra, mal byť záverečným koncertom úspešného Všetko najlepšie acoustic tour. Novým termínom je 20. január 2016 o 19:00, miesto zostáva rovnaké - Aula Slovenskej zdravotníckej univerzity (SZU).

Doteraz zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti. Fanúšikovia, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 10. januára 2016. Tých, ktorí si kúpili vstupenky cez internet, budeme kontaktovať prostredníctvom emailu cez sieť Predpredaj.sk. Tam je zároveň možné zakúpiť si vstupenky na nový termín.

Prečítajte si: Stoličky boli zbytočné: Hex a Družina naplnili vypredanú Starú tržnicu energiou

Hex a Družina v Starej tržnici, 19.11.2015 Zdroj: Marko Erd

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House.

Foto: Marko Erd - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Hex