Slovenská kapela The Breeze zverejnila nový singel Christmas Time, ku ktorému predstavila aj videoklip. ""Verím, že týmto videoklipom trošku pripomenieme tajomstvo Vianoc a zároveň prispejeme k atmosfére lásky a pohody v rodinách a medzi ľuďmi," poznamenal frontman kapely Richard Kráľovič.

"V čase predvianočného zhonu sa všetci môžeme zastaviť a vyjadriť vďačnosť za našich blízkych jednoduchým spôsobom, gestom, úsmevom, ktorý bude komunikovať, že sa máme radi," dodal muzikant. Autorom textu a hudby vianočnej novinky je Richard Kráľovič. Hudobník sa zároveň postaral o produkciu, ktorú dával dokopy s klávesákom Martinom Benčom, ktorý zároveň spieva vokály a je aj zvukovým majstrom.


The Breeze, ktorí v novembri vyhrali v Demovnici Rádia FM a dostali sa aj do finále súťaže Košický zlatý poklad v rokoch 2016 a 2017, v lete uviedli na trh svoju debutovú štúdiovku v slovenčine s názvom Terapia láskou. Na prelome rokov 2018/2019 zase plánujú vydať anglický album The Love Therapy. "Už je skoro hotový, len maličké drobnosti a album môže ísť do výroby. Hrali sme sa s detailami, ktoré verím, že naši fanúšikovia ocenia," priblížil Kráľovič.

Hudba formácie je súčasťou kamapaní motivačného programu The Light Trip, ktorý je pokračovaním multimediálneho divadelného predstavenia The Dark Trip. Týmito projektami počas štyroch rokov oslovili 42-tisíc mladých ľudí na celom Slovensku.

Zdroj: SITA, Richard Kráľovič
Foto: Miňo Debnár