Po tom, čo sa Anita Soul vrátila v novembri na scénu so skladbou Lepšie mi je, v krátkom časovom slede prináša ďalšiu novinku s názvom Už si môj. Pieseň vyšla spolu s videoklipom, o ktorý sa postarala speváčka v spolupráci s Martinom Staňom z Gemini video a kameramanom Jurajom Škulom.


Na skladbe sa podieľali rovnaké mená ako na novembrovej nahrávke Lepšie mi je. Jej spoluautorom je skladateľ Jay Dott Cee, do finálnej podoby ju upravil hudobník a speváčkin partner Eugen Vizváry. Anite s textom vypomola speváčka Laris Diam, ktorej brat Maiky Beatz sa postaral o mix a mastering.

"Pesnička je o láske. Láske jednoduchej a prirodzenej, takej, akú si predstavuje a čo od nej očakáva každý z nás. Okrem toho, že vo vzťahu je potrebná chémia a iskra, potrebujeme vo vzťahu cítiť dôveru, blízkosť, empatiu, bezpečné útočisko či porozumenie. To sú tie jednoduché, no veľmi podstatné veci, ktoré napĺňajú plnohodnotný vzťah a ktoré nás robia šťastnými. Ako povedal múdry básnik Howard Macey - Ak sme zamilovaní, obsiahli sme v sebe celý svet. Táto pesnička nadväzuje na môj singel Lepšie mi je, toto je vysvetlenie, s kým mi je lepšie a prečo. Lebo všetko mi dáva a je môj!," vysvetľuje myšlienku novej skladby Anita Soul.


Obe spomenuté piesne predznamenávajú nový album, ktorý má vyjsť na jar budúceho roka. "Veľmi sa teším na toto obdobie a hlavne to, že opäť tvorím. Ešte do konca roka vydám ďalšie skladby v slovenčine, album plánujeme vydať začiatkom roka 2023," prezradila speváčka.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla PR manažérka Jana Trellová z Ruka Hore. Text správy sme upravili.

Súvisiaci interpreti: Anita Soul