John Dolmayan, bubeník americkej kapely System Of A Down, plánuje vydať album so svojím projektom These Grey Men, v ktorom pôsobí aj James Hazley.

45-ročný rodák z libanonského Bejrútu prezradil, že na novinke skupiny These Grey Men sa ako hostia predstaví aj jeho spoluhráč zo skupiny System Of A Down Serj Tankian, ktorý naspieval dve skladby, ďalej líder skupiny Avenged Sevenfold M. Shadows či gitarista Tom Morello, známy z formácií Rage Against the Machine, Audioslave alebo Prophets of Rage.

"Stále na tom pracujem. Album vydám počas nasledujúcich štyroch mesiacov. Všetky skladby sú hotové, no nahrávame do nich ešte sláčiky," objasnil muzikant v rozhovore pre portál Soadmexico.com.

John Dolmayan je známy zo spomínanej kapely System Of A Down, v ktorej v roku 1997 nahradil pôvodného bubeníka Ontronika "Andyho" Khachaturiana. So skupinou nahral všetkých päť albumov - System Of A Down (1998), Toxicity (2001), Steal This Album! (2002), Mezmerize (2005) a Hypnotize (2005). S formáciou Scars on Broadway vydal v roku 2008 debutový eponymný album. Hosťuje tiež na nahrávke Elect the Dead, ktorú v roku 2007 vydal Serj Tankian.

Zdroj: SITA (Consequenceofsound.net)
Foto: Facebook.com/thesegreymen

Súvisiaci interpreti: System of a Down