Barbadoská speváčka Rihanna prezradila, že ju v pondelok nakrátko hospitalizovali v New Yorku po tom, čo sa zúčastnila na spoločenskom podujatí v Metropolitan Museum of Art. Dvadsaťštyriročná hviezda okrem toho na Twitteri zverejnila fotku z nemocnice, na ktorej je napojená na infúziu.

Dôvod svojej hospitalizácie síce neuviedla, údajne však šlo o dehydratáciu spôsobenú neustálym cestovaním a náročným pracovným a spoločenským programom.

"Neustále cestuje a zabáva sa. Rebeluje tak voči svojmu vydavateľstvu, pretože má pocit, že ju nútia príliš ťažko pracovať. Teraz je už v poriadku, ale bolo jej veľmi zle. V nemocnici jej dali penicilín a infúziu a jej stav sa následne zlepšil," uviedol pre denník New York Post nemenovaný zdroj zo speváčkinho okolia.

Speváčka sa sťažovala na svoj zdravotný stav už minulý týždeň, cez víkend sa následne pre chorobu odhlásila z generálky televízneho programu Saturday Night Live.

Rihanna má na konte zatiaľ šesť štúdiových albumov, pričom už začala pracovať na siedmom. Je držiteľkou piatich cien Grammy, 18 Billboard Music Awards, piatich American Music Awards, dvoch Brit Awards, troch MOBO Awards a desiatok ďalších ocenení. Stihla už debutovať aj na striebornom plátne. Vo filme Bojová loď (2012), ktorý je v súčasnosti v slovenských kinách, stvárnila vojačku Raikes. 

Speváčka má za sebou vzťahy s bejzbalovým hráčom Mattom Kempom a R&B spevákom Chrisom Brownom. S tým sa rozišla po tom, ako ju v roku 2009 fyzicky napadol. Niektoré médiá nedávno informovali, že chodí s hercom Ashtonom Kutcherom, no speváčka to poprela.
 Informácie pochádzajú z webstránky Music-news.com a archívu agentúry SITA.

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Evan Agostini

Súvisiaci interpreti: Rihanna