VegDay 2019 sa bude niesť v duchu zdravého vegetariánskeho a vegánskeho jedla, no organizátori sa rozhodli pre návštevníkov pripraviť aj atraktívny hudobný program. V prvú júlovú sobotu (6.7.) v čarovnom prostredí hradu Červený Kameň vystúpia speváčka Tereza Mašková, Duo Altera aj DJ Tager.

Hlavnou hviezdou večerného hudobného programu bude aktuálna česko-slovenská SuperStar Tereza Mašková. "Terezka je známa tým, že je vegánka a sme radi, že prijala pozvanie na naše podujatie. Chceme na Červený Kameň pritiahnuť nielen tých, ktorí sa zaujímajú o zdravé stravovanie, ale aj tých, ktorým táto oblasť vôbec nič nehovorí. Kedže Terezka má mnoho mladych fanúšikov, určite je pre nich nielen hudobným idolom, ale aj vzorom, čo sa týka názorov, životného štýlu a stravovania. Práve preto je to najvhodnejší kandidát pre náš večerný hudobný program a veľmi sa tešíme," uviedol Marko Šimonek, jeden z organizátorov VegDay 2019.

Okrem Terezy Maškovej sa predstaví tiež Duo Altera. Počas vystúpení dvojice talentovaných hudobníčok zaznieva klasická hudba rôznych štýlových období, štylizované ľudové piesne, slovenské piesne z 50. a 60. rokov, ale aj tzv. ľahší žáner. Fanúšikov elektronickej tanečnej hudby zase poteší DJ Tager so svojím setom v štýle house, resp. deep house. Vstupenky na podujatie VegDay 2019 sú v predaji za zvýhodnenú cenu prostredníctvom siete Predpredaj.sk.

V hlavnej úlohe zdravá kuchyňa

Program VegDay 2019 na Červenom Kameni zahŕňa niekoľko workshopov so známymi vyznávačmi zdravej kuchyne. V rámci nich sa dozviete, ako môžete začať so zdravým stravovaním a aké sú jeho benefity pre vaše telo. V areáli budú mať svoje stánky gastro prevádzky z celého Slovenska.

"Precestovali sme veľkú časť sveta a zdravé stravovanie je v mnohých krajinách samozrejmosťou. Na Slovensku je však povedomie verejnosti o vegetariánstve, vegánstve a všeobecne o oblasti zdravia veľmi slabé. Rozhodli sme sa preto zorganizovať podujatie, kde spojíme príjemné s užitočným a dáme návštevníkom možnosť zabaviť sa, a zároveň vyskúšať niečo nové," hovorí Marko Šimonek.

VegDay má spájať viaceré oblasti, preto nemôžu chýbať aj stánky s bio kozmetikou či ekologickou módou a bohaté sprievodné aktivity ako maľovanie na tvár, maľovanie hennou, foto stena či chillout zóna.

Vstupenky na VegDay 2019:  


Redakciu Hudba.sk informovali organizátori podujatia VegDay 2019. Tlačovú správu sme upravili. 

Foto: PR