V minulosti overené koncertné spojenie dvoch stálic slovenskej a českej hudobnej scény, No Name a Chinaski, zažije 27. augusta publikum v Pezinku. Kapely odohrajú svoje najväčšie hity na jednom pódiu v tamojšom amfiteátri.

"Koncertné spojenie No Name a Chinaski je vždy špeciálne už len kvôli tomu, že sa nám podarilo v necelých štyroch minútach zhudobniť jedinečné priateľstvo Slovákov a Čechov. Je to zvláštne, ale odkedy vznikla pieseň Na na na, vždy sa obom kapelám podarí časovo zladiť program iba na jediný deň v roku. V roku 2015 sa podarilo naplánovať jediné spoločné vystúpenie v Pezinku. Pieseň Na na na hrávame aj sami, ale keď sa zostava stretne komplet, má to jedinečnú energiu. Bude to paráda," neskrýva radosť Igor Timko, spevák a frontman skupiny No Name.

Fanúšikovia sa môžu tešiť na najväčšie hity ako Ty a tvoja sestra, Žily, Čím to je, ale aj na prvý zverejnený singel Povedz mi z pripravovaného albumu. "Z našej strany zaznejú tie najväčšie pecky, samozrejme pevnú pozíciu v repertoári má aj naša novinka Povedz mi, ktorá si žije už vlastným životom. Pezinok je fajn, víno tam tečie na každom rohu a kto vínečko pije, veselo si žije," smeje sa Timko.

No Name už čoskoro fanúšikom predstaví aj ďalšie nové skladby z chystaného albumu, ktorý vyjde na jeseň tohto roku. "Finalizujeme nový album a v lete vypustíme do slovenského aj českého rádiového éteru ďalší singel. Pripravujeme turné na jar 2016 a oslavu 20 rokov od prvého stretnutia kapely No Name," uzavrel líder kapely.

Koncert No Name a Chinaski sa odohrá 27. augusta o 20:00 v amfiteátri v Pezinku.


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z Propaganda House. Článok bol upravený redakciou.

Súvisiaci interpreti: No Name