Pred pár týždňami Nicki Minaj zverejnila singel Bed z pripravovaného albumu Queen, ktorý vyjde už v auguste. Nová skladba vďaka prítomnosti Ariany Grande vzbudila pozornosť okamžite aj bez videa, no teraz si môžete pozrieť, ako si dvojica užíva radovánky na morskom pobreží a pri bazéne, pričom viac zo svojho tela ukazujú, než by zakrývali.

Spojenie Nicki MinajAriany Grande nie je v hudobnom svete žiadnou prekvapivou novinkou. Ak rátame aj nedávno zverejnený singel The Light Is Coming od Ariany Grande, tak ide od roku 2014 už o ich piatu spoluprácu.

Raperka z Trinidadu nezostala v oficiálnom klipe, ktorý vyšiel až tri týždne po zverejnení samotnej skladby, nič dlžná svojej kontroverznej povesti. V niektorých scénach má na sebe len obtiahnuté plavky s motívom My Little Pony, v iných zas vyzývavú červenú spodnú bielizeň či morskou vodou zmáčané ružové šaty. Najväčšie prekvapenie však prichádza hneď v úvode videa, kde leží pohodená na pobreží oceánu v kostýme morskej panny.


Vystrihnuté scény?

Krátku ukážku videa plnú horúcich scén zverejnila Minaj na svojom Twitteri ešte 14. júna. O to viac fanúšikov prekvapilo, že v klipe chýbajú scény, kde si Nicki a Ariana užívajú spoločné hrátky v bazéne plnom peny. Fanúšikovia však smútiť nemusia, pretože tie by sa mali objaviť čoskoro v druhej verzii videoklipu.

Za réžiou videa stojí Hype Williams, ktorý s Minaj v minulosti spolupracoval aj na jej videoklipoch Stupid Hoe alebo Va Va Voom (obidva sú z roku 2012). Vo videografii Williamsa nájdete tiež klipy pre Jennifer Lopez, Beyoncé či Kanye Westa. V roku 2011 dokonca s americkým režisérom a producentom spolupracovala aj Kim Kardashian na videu pre svoj debutový singel Jam (Turn It Up), ktorý však po veľmi negatívnom prijatí kritikov a fanúšikov po pár dňoch stiahla.


Album Queen vyjde už 10. augusta, zhruba štyri roky po jeho predchodcovi The Pinkprint. Pilotný singel Chun-Li vydala Nicki Minaj ešte v apríli tohto roka spolu so skladbou Barbie Tingz. Tá sa však napokon na finálny tracklist albumu ani nedostane. Raperka ešte pred uvedením nahrávky na trh zverejnila dátumy svojho celosvetového turné NickiHndrxx, s ktorým navštívi aj Bratislavu. Spolu s raperom Future prinesú 22. februára 2019 veľkú hip-hopovú šou do priestorov Zimného štadióna Ondreja Nepelu.

Autor: Dušan Marko
Foto: Youtube / koláž Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Nicki Minaj