Americká rocková kapela Good Charlotte napokon 13. augusta v Bratislave nevystúpi. Formácia sa mala predstaviť v Refinery Gallery, no svoje vystúpenie musela zrušiť z osobných dôvodov. Muzikanti zrušili zvyšok svojho letného turné, a teda všetky svoje európske koncerty.

"Fanúšikovia GC je pre nás veľkým sklamaním, že musíme oznámiť zrušenie našich zostávajúcich letných koncertov. Tento rok je pre našu skupinu jedným z najnáročnejších, pretože sme sa zaoberali veľmi osobnou a nečakanou stratou v našej rodine. Musíme si dať čas, aby sme sa zamerali na naše rodiny a naše blaho," napísali Good Charlotte na sociálnej sieti s tým, že dúfajú, že sa čoskoro vrátia na koncertné pódiá.

Vstupné vo výške 34 eur bude vracať exkluzívny predajca vstupeniek Lístocheck každému zákazníkovi, ktorý si vstupenky zakúpil na listocheck.sk. Objednávky bude refundovať chronologicky od najstaršej po najnovšiu. Proces by mala spoločnosť ukončiť najneskôr 31. júla 2019. Sumu za príplatkové služby ako sú FanTiket, poštovné, darčekové balenie, nemožno vrátiť, keďže tieto služby boli riadne dodané.

Zákazníci, ktorí si kúpili vstupenky u sekundárnych predajcov sa musia so žiadosťou o vrátenie vstupného obrátiť na toho, od koho si vstupenky kúpili, pripomenula spoločnosť.


Zdroj: SITA 
Foto: facebook.com/goodcharlotte

Súvisiaci interpreti: Good Charlotte