Anglický spevák Liam Gallagher zverejnil skladbu For What It’s Worth. Niekdajší líder už nefungujúcej kapely Oasis v rozhovore s Noisey uviedol, že skladbu napísal pre všetkých ľudí, ktorých v živote nahneval. "Samozrejme, urobil som veľa chýb. To je život. Touto piesňou sa chcem každému ospravedlniť," uviedol.

"Veľa ľudí som nahneval, ale určite nenapíšem pre každého z nich jednu skladbu," povedal 44-ročný interpret.

For What It’s Worth je tretím singlom z očakávaného debutového sólového albumu As You Were, ktorý spevák plánuje vydať 6. októbra. Nahrávka bude obsahovať celkovo dvanásť skladieb, z ktorých si fanúšikovia a fanúšičky už mohli vypočuť aj single Wall of Glass a Chinatown. S produkciou Gallagherovi pomohli aj Greg Kurstin a Dan Grech-Marguerat.


Liam Gallagher
sa preslávil ako spevák spomínanej kapely Oasis, s ktorou vydal albumy Definitely Maybe (1994), (What's The Story) Morning Glory? (1995), Be Here Now (1997), Standing On The Shoulder Of Giants (2000), Heathen Chemistry (2002), Don't Believe The Truth (2005) a Dig Out Your Soul (2008). Činnosť skupiny však už od začiatku sprevádzali ostré a otvorené spory medzi ním a jeho starším bratom Noelom, ktoré napokon v auguste 2009 viedli k jej rozpadu.

Noel následne založil kapelu Noel Gallagher's High Flying Birds. Liam s ostatnými členmi Oasis zas skupinu Beady Eye, ktorá stihla uviesť na trh dve štúdiovky - Different Gear, Still Speeding (2011) a BE (2013), no v októbri 2014 ukončila činnosť.

Prečítajte si: Liam Gallagher predstavil sľubný sólový debut. Pozrite si videoklip Wall Of Glass

Zdroj: SITA (Nme.com)
Foto: Jim Ross/Invision/AP