Po skladbách Biosong a Svätý Vankúš prichádza Pino z Pudingu pani Elvisovej alias Kasioboy s novým singlom. Skladbu s názvom Industriál doprevádza originálny videoklip vytvorený 3D animáciou virtuálneho mesta z písmen, v ktorom žijú hlavné postavy klipu.

Témou skladby Industriál je mestský život a pulzujúce vzťahy. Okrem Kasioboya v ňom počuť aj charakteristický ženský vokál, ktorý patrí Slivke z ich spoločnej skupiny Puding pani Elvisovej.

"Zistil som, že táto pieseň potrebuje kontrast v podobe ženského hlasu a pri jeho hľadaní som nešiel ďaleko. Slivka bola moja prvá voľba, lebo je to stále moja obľúbená slovenská speváčka. Do skladby priniesla svoju typickú jemnú náladu a posunula ju ďalej," hovorí Pino.


Videoklip sa odohráva na podklade 3D animácií, v ktorých sú objekty vytvorené zo slov z textu skladby. Za ideou videa aj jeho tvorbou stojí Pixel a syn, s ktorým Kasioboy spolupracoval už aj pri predošlom videu Svätý Vankúš. "Všetko okrem nás dvoch je v klipe vyrobené animáciou, do ktorej sme na zelenom podklade natočili naše party. Je plný detailov, ktoré sa oplatí hľadať," dodáva hudobník.

O finálny mix a master skladby sa postaral Marek Rakovický a opäť na nej spolupracovali aj členovia koncertnej zostavy projektu Kasioboy - Miloš Rabatin (PPE) na bicích a Peter Grečmal na basovej gitare. Skladba je tretím singlom z pripravovaného albumu, ktorý by mal vyjsť ešte tento rok. Novinku nájdete okrem Youtube aj na streamovacích službách, kde je okrem štandardnej aj čisto inštrumentálna verzia.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Pino Ungvölgyi alias Kasioboy. Jeho novinky môžete sledovať na oficiálnych profiloch na sociálnych sieťach Facebook a Instagram.

Foto: Pixel a syn