Husle a rockové bicie. Túto kombináciu si vyskúšali dve talentované Slovenky Victoria Linnen a Nikoleta Drummer. Obe hudobníčky majú na konte už niekoľko spoluprác aj úspechov. Victoriu mohli ľudia zaregistrovať v úspešnom covery skladby Seňorita, Nikoleta je víťazkou súťaže Česko Slovensko má talent. Teraz sa spojili vo vlastnej interpretácii seriálovej skladby Game of Thrones.

K spoločnej novinke natočili aj tematický klip na slovenskej "púšti". O videoklip sa postaral Raymond Petrik. "S Niki sme sa rozhodli začať takto zľahka - skladbou, ktorú poznáme asi všetci. Nerobili sme tam veľa úprav, skôr sme to len dozdobili a vyskúšali si, ako na toto spojenie, budú reagovať ľudia. Zatiaľ máme samé pozitívne ohlasy a rozrobených okrem niekoľkých krátkych popových coverov aj serióznu skladbu, kde sme riešili celú hudobnú produkciu a taktiež k nej budeme natáčať videoklip, hneď ako nám nariadenia povolia to zrealizovať," prezradila Victoria Linnen.

"Obe rady skúšame rôzne spolupráce s ďalšími nástrojmi, získavame tým nové skúsenosti a rôzne uhly pohľadov, čo nás posúva aj po hudobnej aj po osobnostnej stránke. Veríme, že sa Vám táto kombinácia bude páčiť a už teraz sa tešíme, keď Vám predstavíme ďalšie spoločne zrealizované projekty," odkazujú svojim priaznivcom.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Victoria Linnen. Text správy sme upravili.