Speváčky Emma Drobná a Emma Smetana vyrážajú dnes na spoločné Emma & Emma Tour 2018, v rámci ktorého zavítajú počas nadchádzajúcich štyroch týždňov do piatich miest v Česku a na Slovensku.

Na blížiacich sa koncertoch zaznejú skladby z albumov What I’ve done (2016) Emmy Smetany a You should know (2017) Emmy Drobnej, pričom každá z nich zaspieva svoje najväčšie hity v doprovode vlastnej kapely. Atmosféru jednotlivých koncertov dotvorí i zaujímavý light design, o ktorý sa postará Tomáš Karban.

Obľúbené interpretky vedľa seba na jednom pódiu ešte nikdy nestáli. "Už sme viackrát stáli na tom istom pódiu v rámci jedného podujatia, no nikdy nie naraz," povedala v rozhovore pre agentúru SITA Smatana. Drobná Smatanu dokonca nikdy nepočula spievať naživo. "Vypočula som si nejaké Emmine skladby na internete, ale naživo som ju ešte nezažila. Aj preto sa na to turné veľmi teším," uviedla talentovaná blondínka.

Speváčky zároveň nevylučujú, že svojich fanúšikov a fanúšičky počas turné nepotešia aj spoločným duetom. "Najprv nás táto myšlienka pobavila, ale neskôr sme sa zhodli, že by to možno aj šlo. Logisticky sme však ešte neboli schopné zorganizovať hudobné stretnutie aspoň s jednou z našich kapiel, pretože žijeme každá na inom mieste a sme na tom časovo, povedala by som, že až tragicky. Dnes máme ale v Brne až dve zvukové skúšky po sebe, tak si tam niečo skúsime a buď z toho niečo vyjde alebo nie. Myslím, že sme obe dosť kritické a prísne na seba, takže spoznáme, keby to bolo neprezentovateľné," uzavrela s úsmevom Smatana.

Termíny Emma & Emma Tour 2018:
10.11. Brno, Kabinet múz
20.11. Praha, Roxy
22.11. Plzeň, Papírna
6.12. Bratislava, Majestic Music Club
7.12. Ostrava, BrickHouse

Zdroj: SITA
Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Emma Drobná